Bu sicile iyi hal

Bu sicile iyi hal

Tacizden ihraç kararı olan polise ikinci tacizde 'iyi hal' indirimi!

Tekirdağ-Çorlu'da karakola sığınan bir kadına tacizden ihraç edilen polis amiri, görevine devam etti. Karakola gelen bir başka kadını taciz etti, kabarık siciline rağmen 'iyi hal' nedeniyle hapis cezası almadı.

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde şikâyet için karakola giden T.Ş isimli kadına birçok kez sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan polis amiri Gizlihan Barutçu 125 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme hapis cezasını paraya çevirdi ve bunun da taksitle ödenmesini kararlaştırdı.

ÖĞRETMENİ TACİZDEN İHRAÇ
Trafik kazası geçiren bir öğretmen, Cumhuriyet Polis Merkezine başvurdu. Karakol amiri Gizlihan Barutçu, ifade verirken bıraktığı telefon üzerinden öğretmeni taciz etti. Şikayet üzerine İçişleri Bakanlığı meslekten ihraç kararı verdi.

PARA CEZASINA 5 TAKSİT
Karar eline ulaşmasına rağmen karakolda çalışan polis, bu kez tartıştığı eşini şikayet için gelen T.Ş.'yi taciz etti. Mahkeme, 3 yıla kadar hapsi istenen Barutçu'ya, ihracına yol açan siciline rağmen hapis cezası vermedi. 2 bin 500 liralık para cezasını da beşe böldü.

EŞİNİ BIRAK BİRLİKTE OLALIM
Polis amiri, 22 yaşındaki T.Ş.'ye "Eşinden ayrıl, birlikte olalım" dedi. Ardından, "Eşine evden uzaklaştırma cezası verir, geceyi birlikte geçiririz" diye mesaj attı.

RADİKAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler