Bu söz Feneri kızdırır!

Bu söz Fener'i kızdırır!

Kazım'ın Beypazarı Şekerspor maçından sonra ettiği laflar çok konuşulur.

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Kazım Kazım Fenerbahçe'de oynadığı dönemde hiç takım armasını öpmediğini söyledi.

Kazım, attığı gol sonrası Galatasaray armasını öptüğünün belirtilmesi üzerine, "Benim ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe'de oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm" diye konuştu.

Milli futbolcu, transferiyle ilgili olarak yapılan eleştirilerle ilgili olarak da şunları söyledi: "Futbol içinde eleştiriler olabilir. Taraftarın transferime tepkisi futbolculuğumla ilgili değil, Fenerbahçe'den gelmemden dolayıydı. Bunu anlayabiliyorum. Ben de bir futbolcu olduğum kadar taraftarım da. Bu durum abartılacak bir şey değil. Arsenal taraftarıyım ve Sol Campel geldiğinde ben de benzer duygular yaşamıştım. Benim ailem Galatasaraylı ve UEFA Kupası finalinde kimi tutacağımda kararsız kalmıştım." Galatasaray'da çıktığı iki maçta da gol attığını ve bunun devam etmesini umduğunu söyleyen Kazım, "Sağlıklı olmam ve performansımın devam etmesi için her gün Allah'a dua ediyorum" şeklinde konuştu.

Ali Sami Yen Stadı'na veda edilen bugünün önemine değinen milli futbolcu, "Galatasaray camiası için tarihi bir günde, böyle bir maçta bana güvenen insanları mahcup etmediğim için çok mutluyum. Güzel oyunum ve attığım golün anlamı bu yönden çok büyük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler