21 Mayıs 2012 Pazartesi
19 Mayıs Kutlu Olsun
Çankırı, Cumhurbaşkanı Gülün programına girdi
Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi görevden alındı
Hasan Bozkuş seçildi ve rahatlaştılar!
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu tesis Ak Parti sayesinde var
28 Mayıs 2011 Cumartesi 08:08

Bu tesis Ak Parti sayesinde var

Ak Parti milletvekili adayı Şahin, vatandaşlara Söğütsen'e işçi alımında her türlü yardımı yapabileceklerini ifade etti.

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve işadamı Hüseyin Filiz seçim çalışmaları kapsamında Kurşunluilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Gidilen bütün köylerde Türk misafirperverliğince karşılanan Ak Parti heyetinin önü yol boyunca birkaç defa kesilerek köylülerce ayran ikram edildi.

Kurşunlu Küçük Sanayi Sitesi esnafını’da ziyaret eden Şahin ve Filiz, esnafın yeni bir Sanayi Sitesi kurulması için istedikleri destek talebine olumlu cevap verdiler.

Şahin ve Filiz’e gezi sırasında Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam, İl Genel Meclis üyesi Niyazi Erince  ve partililer eşlik etti.

ak-parti-sumucak-resim-02.jpg

Selin önünden kütük kapmaya çalışıyorlar

Sumucuk‘ta köylülere hitabeden Ak Parti Milletvekili adayı Av. İdris Şahin, halen yapımı devam eden Söğütsen Seramik Fabrikası’nın Ak Parti iktidarının Çankırı’ya kazandırdığı önemli bir yatırım olduğuna değindi.

Şahin, “Birileri bunu kullanmak istiyor. O fabrika’nın kredisini biz çıkarttık. İlk kurulmasında Kurşunlu’nun evladı olan eski Çankırı Milletvekili Prof. Dr. Hikmet Özdemir hocamızın büyük katkısı oldu. Fabrikanın burada çalışmasının yegâne sebebi bu iktidar. Evlatlarınız akrabanız kim varsa burada çalışmak isteyen siz söyleyin yeter. Biz iki milletvekili adayı olarak onları yerleştiririz. Özellikle Kurşunlu’da selin önünden kütük kapmaya çalışanlar değişik yaygaralar çıkartıyormuş, biz bunlara fırsat vermeyiz. Bu tesis burada varsa Ak Parti sayesinde var. Biz buraya girecek kardeşlerimize her türlü yardımı yapabilecek güçteyiz. Hiçbir çocuğunuzun iş noktasında problem çekmeyeceğine ben söz veriyorum” dedi.

Raybüs için uğraşıyoruz

Sumucaklıların, Zonguldak ve Ankara arasında çalışan Karaelmas Ekspresi’nin yeniden seferlerine başlatılması talebini değerlendiren Şahin,”Biz şu an Raybüs için uğraşıyoruz. Günlük 100 kişi taşıyacak Raybüsler var. Raybüs trenin biraz daha ufaltılmışı ve daha hızlı bir araç. Bunu Zonguldak ve Ankara arasında sisteme geçirmemiz lazım. Tek Çankırı’ya gelip buradan dönme gibi ihtimali yok.  Ama illa ‘Karaelmas Ekspresini istiyoruz’ diyorsanız o olmaz. Niye? Çünkü 4-5 yolcu için Ankara’dan kalkan yolcu treni Zonguldak’a kadar gitmez. Ama Raybüs daha kullanışlı ve daha konforlu olduğu için tercih ediliyor."

Bulanık suda balık avlamaya çalışanlar var

Daha sonra söz alan Ak Parti milletvekili adayı Hüseyin Filiz, Söğütsen Seramik Fabrikasının Ak Parti iktidarının Türkiye’de sürdürdüğü istikrar sayesinde hazineden alınan teşvikle buraya geldiğini belirtti.

Filiz, ”Teşvik olmasaydı buraya gelmezdi. Bu teşvik doğuda hiçbir şehre verilmiyor. Biz Şabanözü’nde fabrikaları gezerken orada çalışanların çoğu Vanlıydı. ‘Başbakanımıza söyleyin buraya verdiği teşviki Van’a da versin. Biz de buraya gelip çalışmak zorunda kalmayalım’ dediler. Bunun değerini bilmeliyiz. Bunları bilmediğimiz için bulanık suda balık avlamaya çalışan insanlar oluyor” diye konuştu.

Filiz: Gideceğimiz, kaçacağımız bir yer yok!

Yeşilöz köyünde köylülerle sohbet eden Hüseyin Filiz, Çankırı’da büyüdüklerini ve başka kaçacak yerleri olmadığını söyledi.

Filiz,Bu görev bizlere verildiğinde sizinle irtibatımızı hiç kesmeden el birliğiyle tüm sorunları çözeriz. İkimiz de köylü çocuğuyuz. Çankırı’da büyüdük. Gideceğimiz, kaçacağımız bir yer yok. Ankara’ya gittiğimizde de kapımız tüm Çankırılılara sonuna kadar açık olacak. Bu hizmetleri yapacağımızdan en ufak bir şüpheniz olmasın. Ak Parti’den başka hizmet alabileceğiniz başka bir parti yok!“ diye konuştu.

Akşamın ilerleyen saatlerinde son olarak Taşkaracalar Beldesine uğrayan Ak Parti milletvekili adayları, daha sonra Çankırı’ya döndü.

YORUMLAR
kiraladığı fabrikayı kaça sattı
AHMET KEŞ
Evet İdris Şahin ve Şen ortakları Özel İdareden kiraladıkları safir tuzu satışı yasak olduğu halde nasıl ve kaça sattınız? Bu işin sırrını deyin de biz de öğrenelim. Bu özel ticareti bu yasalar size neden işlemiyor hep gariplere işliyor merak ediyoruz. Ayrıca duyuyor ve görüyoruz ki işçi bulma kurumu ve sosyal yardım vakıflarında o kadar ihtiyaç sahibi dururken bir ay evvel hangi varlıklı ailelerin çocukları belediyenin bazı yerlerine yerleştirildi. Var mı tatmin edici bir izahınız. Varsa memnun olurum.
30 Mayıs 2011 Pazartesi 00:37
zengini zengin yapıyorlar..
...
akp zengini zengin yapmaya devam ediyor tayyip erdoğan başta olmak uzere engini zengin yapıyorlar sabancıya tedaşı verdi adam zenginliğini kaç katına çıkardı artık kendinizin ve cepçilerinizin cebini doldurmak yerine halkın işini görün boşuna dememişler çok laf yalansız çok mal da haramsız olmaz diye .... kınıyorum sizi hem de çok büyük ne zaman Atatürk gibi bir insan gelecek yarın cebini nasıl dolduracağını düşünen değil ileriyi düşünen bir kişi istiyorum gelecek istiyorum hacı ...
29 Mayıs 2011 Pazar 21:12
açıklama yapmanı bekliyoruz
çankırı sevdalısı
ben idris şahine sonkez soruyorum..sayın idris şahin kamu kuruluşlarına işçi ve memur olarak işe başlatmış olduğun kişilerden kişi başına ne kadar para aldın. Bunu açıkla sen açıklamazsan ben buradan açıklarım buda senin için iyi olmaz. sana 1 tane örnek veriyorum mesala çankırı devlet hastanesine kaç kişi başlattın bu kişilerden ne kadar para aldın. Bunları sen açıklamazsan ben açıklayacağım haberin olsun. Bu Çankırı senin nasıl zengin olduğunu bilsin ve öğrensin. Açıklama yapmanı bekliyorum.
29 Mayıs 2011 Pazar 10:07
ÜYE İŞLEMLERİ