Bugün Çankırının bayramı!

Bugün Çankırı'nın bayramı!

Vali Şemsettin Uzun, nam-ı diğer Şerif Taytıs bugün şehri terkederek Çankırı'nın ve Çankırı insanının önünün açılmasına vesile oluyor!

Çankırı'ya atandığı 9 Ocak 2009 tarihinden itibaren Çankırı insanı için adeta kabusa dönüşen Vali Şemsettin Uzun, nam-ı diğer Şerif Taytıs bugün saat 10.00'da şehri terkediyor!

Bugün itibariyle "eski vali" olarak anılacak olan Şemsettin Uzun için saat 10.00'da Çankırı Valiliği önünde uğurlama töreni düzenlenecek.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak 22 Haziran'ın Çankırı insanı için yeni bir dönemin başladığını düşünüyor, Ocak 2009'dan bu yana geçen kaybedilmiş sürenin telafisinin pek de mümkün olmadığı kanaatini taşıyoruz.

12 Haziran seçimleri ile Çankırı'yı temsile hak kazanan milletvekilleri Av. İdris Şahin ile Hüseyin Filiz'in ilk icraatleri olarak da bu kente yakışan bir valinin atanması konusunda gerekli özeni göstereceklerini düşünüyoruz.

22 HAZİRAN, ÇANKIRI'DA BAYRAM İLAN EDİLMELİ

Bugün saat 10.00 itibariyle şehri terkedecek olan Şemsettin Uzun'un ayrılmasından sonra Çankırı insanı 22 Haziran'ı bayram ilan etmeli, şehirde ne kadar davulcu ve klarnetçi var ise, gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesleklerini icra etmelerini, şekerci-dondurmacıların çocuklara armağan olarak ikramlarda bulunmalarını, sokaktaki vatandaşın yüzünün gülmesini, yediden yetmişe tüm Çankırı insanının neşe ve coşku içerisinde gününü geçirmesini salık veriyoruz!

Kabus bitti! Çankırı, ufku olmayan, kişisel egolarından başka icraat sergilemeyen, hak'tan ve hukuktan yoksun, beceriksiz ve korkak bir Vali'den bugün itibariyle kurtuldu...

Bayramın kutlu olsun Çankırı...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler