Bukan ve Durmuşlu MHP Kızılırmak'da

Bukan ve Durmuşlu MHP Kızılırmak'da

Sağlık eski bakanı Osman Durmuş "Vatanı asker değil çiftçi bekliyor" dedi.

MHP Milletvekili adayları seçim gezilerine Kızılırmak İlçesi ile devam etti. Sağlık eski Bakanı ve Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Çankırı milletvekili Ahmet Bukan da seçim gezisine katıldı.

Kızılırmak İlçe meydanında Kızılırmaklılara bir konuşma yapan MHP Kırıkkale milletvekili ve Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş, memleketinin insanlarına "Hüseyinliler" diye hitap etti.

mhp-kizilirmak-durmus-resim-03.jpg

Durmuş, ”Genel Başkanımız Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün Çankırı’nın bazı ilçe belde ve köylerini gezdi. Programı yoğun olduğundan sıra Kızılırmağa geldiğinde gece olmuştu. Bu görev de bana düştü. AKP'ye tanınan şans hiçbir partiye tanınmadı. Bakanlığımız döneminde Kurşunlu, Atkaracalar, Çerkeş hastanelerini gerçekleştirdik. Çankırı Devlet Hastanesinin parasını da özel idareye devrettik. Hastanenin parasını duble yola harcadılar. Hastaneyi 9 yıl salladılar. 9 yıldır sizin ne işinizi gördüler. Kızılırmak İlçesinde bulunan adliyenizi, ofisinizi elinizden aldılar. Biz iktidara geldiğimizde  çiftçiyi yoksulluktan kurtaracağız. Bir yıl öncesinden buğdayınızın ve mazotunuzun fiyatını vereceğiz. AKP hızlı motorlara 900 liraya verdiği  mazotları size 3 milyona satıyor. Biz bunu size bin beş yüz liraya vereceğiz. Türkiye üretmezse aç kalır. Tavuklarınızı niye yaktılar biliyor musunuz? Sizi tarladan çekmek için  Çiftçilerin haberi olmadan bağını, bahçesini, tarlasını satıyorlar. Biz diyoruz ki kasaba gittiğiniz zaman alnınızı gere gere et yiyemiyorsunuz! 'Biz deli dana hastalıklı hayvan getirdik beynini yemeyin yerseniz hasta olursunuz' diyorlar. Hastalık ya etten geçerse ne olacak?” dedi.

Vatanı askerin değil çiftçinin beklediğini belirten Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş, "Vatanı asker beklemez. Vatanı çiftçi bekler. Arazileriniz beklemezseniz arazileriniz de gidecek ve hiç bir şeyiniz kalmayacak. 13 Haziran'da AKP’yi iktidar yaparsanız Anayasa'yı değiştirecek. Eğer açlıktan ölmezsek, domuz gribi aşısı yaparak öldürecekler. Recep Tayyip Erdoğan’ın 52 dosyası var, o zaman dokunulmazlıkları kaldıramazsın. Emeklinin hakkını yiyor Allah'tan korkmuyor. Çiftçisiniz içinizde 28 bin 600 TL. geliri  olan var mı? Yok. O zaman hepiniz yoksulsunuz. Bunun altında geliri olan daha çok bunlar da yoksul değil bunlar aç” açıklamasında bulundu.

Ilgaz dağında meydana gelen terör olayı ile ilgili açıklamada bulunan Durmuş, ”Kastamonu İl Jandarma komutanı ve istihbarat şube başkanını olaydan önce Silivri'ye gönderdiler. Neden gönderdiler? Dış güçler boş durmuyor,  Afganistan, Pakistan, Mısır perişan halde, Irak işgalde üçe bölündü. geriye ne kaldı İran ve Türkiye. Dünyanın en kaliteli petrolü Libya’da, en kaliteli bor, toryum ve uranyum madeni Türkiye’de ama işlettirmiyorlar. AKP'nin oyları yetmiyor PKK'lı 38 kişi milletvekili olursa onu bekliyorlar. Siz bu ülkenin bölünmesine razı mısınız? Değilsiniz. Vatanınıza, bayrağınıza dinimize sahip çıkın” dedi.

DR. ŞAHİN: SİZDEN DESTEK İSTİYORUM... BİZE DESTEK VERİN

MHP Milletvekili adayı Dr. Şahin Eraslan, “Sağlık Müdürlüğüm dönemimdeki bütün projelerim onaylandı hiç birisi geri dönmesi bunları hep Bakanımız Dr. Osman Durmuş tarafından yapıldı. Çankırı’daki ilk görev yerim Kızılırmak ilçemiz oldu. Sizlere hizmet verebilmek için çocuklarımdan ayrı kaldım. Sizden destek istiyorum bize destek verin 12 Haziran'a kadar görev sizin. 12 Haziran'dan sonra da görev bizim olsun” dedi.

HÜSEYİN YAKAR: TERÖR ÖRGÜTÜ MEMLEKETİMİZİ SİZDEN İYİ TANIYOR
Kendisinin Eldivan Sarayköylü fakat Kızılırmak ilçesi Sakarca köyünden evli olduğunu belirten MHP milletvekili adayı Hüseyin Yakar, “Terör örgütü memleketimizi sizden iyi tanıyor. Ilgaz dağında meydana gelen terör saldırı sonunda bir polisimiz şehit Çankırılı bir polisimiz de yaralanmıştı. Katiller Ilgaz ilçemizde parkta oturup çay içmiş, Kastamonu ilinde gezmişler. MHP adayları olarak bizler bu memleketin evlatlarıyız meclise gitsek de gitmesek de bizim Çankırı’dan başka kalacak yerimiz yok” dedi.

Konuşmalar sonunda Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş bir program için Kırıkkale'ye hareket ederken MHP milletvekil adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar esnaf ile Kızılırmaklı pazarcı esnafını gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler