Bülent Ersoy ve Sibel Can'dan Deniz Seki yorumu

Bülent Ersoy ve Sibel Can'dan Deniz Seki yorumu

Ünlü sanatçılar Bülent Ersoy ve Sibel Can, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan bir süredir aranan Deniz Seki'nin yakalanmasıyla ilgili yorum yaptı.

Bülent Ersoy ve Sibel Can, Deniz Seki'nin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Haberi arkadaşlarıyla çıktığı akşam yemeği sırasında alan Bülent Ersoy, "Bu kadar üstüne gidilmeli miydi bilemiyorum. Kanunlar önünde Bülent Hanım, Deniz Hanım, fark etmez tabii, herkes eşittir ama hakikaten yapıyor muydu? Pek kondurmak istemiyorum, sevimsiz işler" diye konuştu.

''ŞÖHRETİ TAŞIMAK ZORDUR, KALDIRAMIYORLAR''
Sabah'ın haberine göre; Diva son dönemde sanat camiasında birçok ismin uyuşturucu operasyonu sonrası gözaltına alınmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Starlığı taşımak çok zordur veya o starlığın nereye kadar gideceğini bilemeyip orada bir sarsıntı olduğu vakit onu hazmetmek de zordur. Buna kendilerini adapte edecekler. Hep görüyorum; en zirvedeki isimler. Şöhreti taşımak çok zor, kaldıramıyorlar. Benim çektiklerimi çekseler acaba ne içeceklerdi onu merak ediyorum. Deniz'e kadın olduğu için üzülüyorum, yazık."

''HER ŞEY ONUN İÇİN İYİ OLSUN''
Haberi Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konseri öncesinde alan Sibel Can ise şöyle konuştu: "Her şey onun için iyi olsun. Kıymetli bir sanatçı, kendisini çok severim. Son şarkısını da Instagram'da paylaşmıştım. Hayırlısı neyse o olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler