Bülent Ersoy'un yerine 'O' geliyor!

Bülent Ersoy'un yerine 'O' geliyor!

Geçen hafta olaylı bir şekilde yayından kaldırılan 'Bülent Ersoy Show'un yerine Volkan Konak'ın sunacağı yeni bir müzik programı pazar günleri 22.45'te ekranlara gelecek...

Show TV’de Türk sanat müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy’un pazar günleri 22.45’te başlayan ‘Bülent Ersoy Show’ programı yerine bundan sonra Volkan Konak ekrana gelecek. Geçen hafta ‘Bülent Ersoy Show’u bitirdiğini açıklayan DP Yapım’ın sahibi Mehmet Fevzi Siverek zaman kaybetmeden Volkan Konak’la anlaştı.

DÖRT YIL ARA VERMİŞTİ
‘Bülent Ersoy Show’ programını bitirdikten sonra Show TV yönetimiyle karar aldıklarını söyleyen Siverek, "Show TV’de pazar akşamları yine bir program yapacağız. Ama Bülent Ersoy olmayacak. Zaten, Show TV yönetimine Bülent Ersoy’u rica minnet kabul ettirmiştim. ‘Başka birisiyle yap, bu kişi sorunlu’ demişlerdi. Dinlemedim, direndim ama haklı çıktılar. Bununla kimse çalışmaz" açıklamasından sonra Bülent Ersoy’la sözleşmeyi fesh etmişti. Dört yıl önce Show TV’de ‘Kuzeyin Oğlu’ programıyla ekrana gelen Volkan Konak, yuvasına dönmüş oldu. Bülent Ersoy’un programının yerine ekrana gelecek olan Volkan Konak çalışmalarına hemen başladı.

volkan-konak1.jpg

‘Kuzeyin Oğlu’ programıyla dört yıl aradan sonra seyircisiyle buluşacak olan Volkan Konak, önümüzdeki haftalarda ekrandaki yerini alacak. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler