Bülent Yıldırım'dan çok tartışılan karar

Bülent Yıldırım'dan çok tartışılan karar

Galatasaray - İstanbul Başakşehir maçının hakemi Bülent Yıldırım uzatma dakikalarında çok tartışılan bir karara imza attı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray’ın 2-0 öne geçtiği karşılaşmada İstanbul Başakşehir ile sahasında 2-2 berabere kaldığı maçın son dakikası tartışmalı bir pozisyona sahne oldu.

Tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen sarı-kırmızılı kulüp, savunmasında geniş açıklar vermeye başladı. Maçın son saniyeleri oynanırken bu açığı iyi değerlendiren İstanbul Başakşehir, Edin Visca’yı topla buluşturdu. Bir anda kaleci Fernando Muslera ile karşı karşıya kalan Visca, tam çalım attığı anda yerde kaldı.

Pozisyonda faul düdüğünü çalan hakem Bülent Yıldırım, Muslera’ya da sarı kart gösterdi. Geçen hafta Fenerbahçe derbisinde Olcan Adın’ın Emmanuel Emenike’ye yaptığı harekete kırmızı kart verilip verilmemesi şeklindeki tartışmalar bu kez İstanbul Başakşehir maçında yaşandı.

Eski hakemlerden Bünyamin Gezer, pozisyon ile yaptığı değerlendirmede Yıldırım’ın hatalı olduğu söyledi. Pozisyonda Muslera’ya kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini söyleyen Gezer “Bariz gol şansı var. Futbolcu topu ayağından biraz açıyor ama yine de topa rahatlıkla yetişebileceği bir mesafede… Pozisyon kesinlikle kırmızı kart…” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler