Bunalıma girdi ve kendini yaktı!

Bunalıma girdi ve kendini yaktı!

Yaşadığı mali sorunlar nedeniyle bir vatandaş kendisini tinerle yaktı.

Çankırı'da dün gece saat 23.30-24.00 sıralarında Belediye binası önünde bir vatandaş kendini tinerle yaktı.

Edinilen bilgilere göre halen Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı öğrenilen Muharrem Hayta (42)'nın son günlerde yaşadığı mali sorunlar nedeniyle girdiği bunalımdan çıkış yolu bulamadığı ve kendisini tinerle yaktığı öğrenildi.

Gecenin ilk saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi'ne getirilen Muharrem Hayta'nın vücudunun yüzde 80'inde 2. ve 3'üncü derece yanıklar bulunduğu ve bugün haberi yayına vermeden önce Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansı ile Kocaeli - Derince Eğitim Araştırma Hastanesi yanık ünitesine gönderildiği öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması da sürmekte.

"ÇOCUKLAR SANA EMANET"

Olayla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Muharrem Hayta'nın son günlerde başta Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali olmak üzere, milletvekili İdris Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç ve Çankırı Valiliğinden içinde bulunduğu ekonomik zorluklar nedeniyle yardım talebinde bulunduğu ve bu talebinin bir ölçüde karşılandığı öğrenildi.

Öte yandan Muharrem Hayta'nın kendisini tinerle yakmadan önce bir arkadaşına cep telefonundan "Çocuklar sana emanet" şeklinde bir mesaj geçtiği de edinilen bilgiler arasında. Hayta'nın bir kız 2 erkek olmak üzere 3 çocuk babası olduğu biliniyor.

Kendisini tinerle yakan Muharrem Hayta, Çankırıspor taraftarı arasında yakından bilinen bir isim. Hayta'nın böylesi bir olayla gündemde yer alması mavi-beyazlı çok sayıda taraftar arasında da büyük üzüntü yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler