Bundesligada skandal karar! İZLE

Bundesliga'da skandal karar! İZLE

Bundesliga'da 9. haftanın perdesi tartışmalı bir maçla açıldı.

Zirvenin en yakın takipçilerinden Bayer Leverkusen, Hoffenheim'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ancak karşılaşmanın önünde hakem Felix Brych'in verdiği karar geçti.
 
Almanya'da sezonun formda ekiplerinden Bayer Leverkusen, Hoffenheim'a konuk oldu. Rhein Neckar Arena'da oynanan mücadelenin ilk yarısını konuk ekip Sidney Sam'in 26. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.
 
Karşılaşmanın 70. dakikasında kıyamet koptu. Bayer Leverkusen, Stefan Kiessling'in kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. Ancak pozisyonun tekrarında topun reklam panolarına çarpıp kaleye girdiği açıkça görüldü. Hatta Kiessling bile pozisyonun ardından hayal kırıklığı yaşıyordu. Ama maçın hakemi Felix Brych golü verdi.
 
88. dakikada Sven Schipplock ile Hoffeinheim farkı bire indirse de karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma 2-1 sona erdi. Bu galibiyetle Leverkusen 22 puan maç fazlasıyla zirveye yükseldi. Ev sahibi ekip ise 10 puanda kaldı. 
 
Artık Almanya Futbol Federasyonu'nun maçla ilgili vereceği karar bekleniyor. Yıllar önce Bayern - Nürnberg maçında buna benzer bir pozisyon yaşanmış ve karşılaşma yeniden oynanmıştı.
 
Bu arada karşılaşmada Leverkusen'de forma giyen milli oyuncu Ömer Toprak 90 dakikada forma şansı bulurken, 9. dakikada bir de sarı kart gördü.
 
İŞTE O SKANDAL GOLÜN GÖRÜNTÜLERİ
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler