Burak ve Melonun golleri var - İZLE

Burak ve Melo'nun golleri var - İZLE

Galatasaray, Burak'la öne geçen Trabzon'u, Melo'nun penaltısıyla yakaladı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçı 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Trabzonsporun golünü Burak Yılmaz atarken, Galatasaray 81. dakikada Melo'nun penaltı golüyle maçta eşitliği yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Karşılaşmadan görüntüler için - TIKLA

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 71'e yükseltti. Bu beraberlikle Lider Galatasaray ile 2. sıradaki Fenerbahçe arasındaki puan farkı 7'ye indi. Galatasaray 71 puanda, Fenerbahçe ise 64 puanda.
 
Arena'dan 1 puan alan Trabzonspor ise puanını 54'e yükseltti.
 
BURAK EGALE ETTİ
Trabzonspor'un golcüsü Burak attığı golle Fatih Tekke'nin 31 gollük rekorunu egale etti. Galatasaray'a beraberliği getiren Melo ise ligde 10. golünü attı.
 
Yoğun ilgi
Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçına, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünleri büyük ölçüde dolduran taraftarlar zorlu karşılaşmada takımlarına destek verdiler. Taraftarlar, takımları sahaya çıkarken, ''Lider geliyor, lider'', ''Alemin kralı geliyor'' şeklinde tezahüratlar yaptılar. Sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik direktörleri Fatih Terim için de ''İmparator Fatih Terim'' diye bağırdılar.
 
Elmander'in yerine Baros
Fatih Terim, sakatlığı bulunan Elmander'in yerine, Baros'a ilk 11'de forma verdi. Çift forvetli sistemden vazgeçmeyen Terim, hücum hattında Necati Ateş-Baros ikilisine şans tanırken, orta sahada da Engin Baytar, Selçuk İnan, Melo ve Emre Çolak'ı oynattı. Galatasaray'ın kalesini Muslera korurken, savunma hattı ise Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi ve Hakan Balta'dan oluştu.
 
Sercan kadroda yok
Fatih Terim, Elmander'in yokluğunda, bir diğer forvet oyuncusu Sercan'ı kadroya almadı. Bu sezon hiç forma giymeyen Mehmet Batdal'ı 18 kişilik maç kadrosuna dahil eden Terim, Sercan'ı tercih etmedi. Sarı-kırmızılı ekipte Aydın Yılmaz da sakatlığı nedeniyle maçta oynayamadı.
 
Efsaneler maçta
Karşılaşma öncesinde, Galatasaray tarihinde önemli yere sahip oyuncu ve antrenör olarak yer alan 3 isme plaket verildi. Eski kulüp başkanlarından Mehmet Cansun, Galatasaray'da futbolcu ve antrenör olarak görev yapan Müfit Erkasap, Bülent Ünder ve Eser Özaltındere'ye plaket verdi. ''Galatasaray efsanelerini anıyor'' projesi kapsamında ödüllerini alan Erkasap, Ünder ve Özaltındere, daha sonra tribünlerin önüne kadar gidip taraftarları selamladı.
 
TFF, kamera sistemi denedi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray-Trabzonspor maçında yeni geliştirilmiş bir güvenlik kamerası sistemi denedi. Bir Alman firması, TFF için yüksek çözünürlüğe sahip bir kamera sistemiyle çekimler yaptı. Federasyon yetkililerinin, 51 megapiksel çözünürlüğü olan kamerayla yaptıkları çekimleri, yarın izleyeceği öğrenildi. Denemesi yapılan kamera sisteminin, maçta yaşanacak herhangi bir olayda taraftarların yüz profillerine kadar net görüntü alabildiği öğrenildi. Bu arada karşılaşma için maça gelen Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül'ü, Protokol Tribünü'nün girişindeki güvenlik görevlisi tanımadı. Sarıgül ile güvenlik görevlisi arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler