Burak Yılmaz tarihe geçti

Burak Yılmaz tarihe geçti

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Schalke 04 karşılaşmasında attığı golle adını Şampiyonlar Ligi tarihine altın harflerle yazdırdı.

Temsilcimizin, deplasmanda oynadığı Schalke 04 maçında, 1 gol atan milli yıldız Burak Yılmaz, Faslı golcü Maroune Chamakh'ın elinde bulunan 'üst üste 6 maçta gol atma rekorunu egale etti.

Galatasaray'ın Devler Ligi'nde attığı 10 golün 8 tanesine imzasını koyan 27 yaşındaki futbolcu, grupların 3. maçı olan Cluj maçından bu yana her maçta ağları sarsmayı başardı.
 
 
Son olarak Schalke 04 maçında da Alman ekibine karşı attığı gol ile daha önce 6 gol ile Mario Jardel'e ait olan, bir Türk takımı adına şampiyonlar ligi'nde bir sezonda atılan en fazla gol sayısını geçen Burak, Veltins Stadı'nda da attığı golle 6 maç üst üste gol atma rekorunu egale etti. Burak, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 8'inci maçta 8'inci golünü attı. 
 
DEVLER LİGİ'NİN GOL KRALI 
Devler Ligi’nde oynadığı 8. maçta 8. kez ağları sarsan Burak Yılmaz, Avrupa futbolunun en önemli arenasında gol krallığında ilk sırayı Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo ile paylaştı. Milan'a 2 gol atan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi ise bu ikiliyi 7 golle takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler