Burdurda aile katliamı! 3 ölü 2 yaralı

Burdur'da aile katliamı! 3 ölü 2 yaralı

Kızgın koca, tartıştığı eski eşi ve kavgayı ayırmaya çalışan babası ile baldızını vurdu.

Burdur'un Ağlasun İlçesinde Hasan Küçük tartıştığı eski eşi Gamze Kaya'yı ve kavgayı ayırmaya çalışan babası Mustafa Küçük ve baldızı Dudu Erez'i, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde vurarak öldürdü.
 
Hasan Küçük, aynı tüfekle kalbine ateş etti. Ağır yaralan Hasan Küçük ve olay yerinden tesadüfen geçerken kaza kurşunuyla yaralanan veteriner hekim Gökhan Tanrıöver hastanede tedaviye alındı.
 
Burdur'da oturan 36 yaşındaki Hasan Küçük, geçen yıl eşinden boşandı. Mahkeme, çiftin çocuklarından 2 yaşındaki Gülcan Küçük'ün velayetini anne Gamze Kaya'ya, 5 yaşındaki Sinem Küçük'ün velayetini ise baba Hasan Küçük'e verdi. Hasan Kaya, bugün saat 12.00'de yanında babası 60 yaşandaki Mustafa Küçük'le birlikte kızı Sinem'i annesine götürmek için Ağlasun İlçesi İnsu'yu Kavşağı'na gitti. Her hafta aynı yerde karşılıklı çocukları birbirine teslim eden çiftin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
 
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ
Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Küçük, otomobilindeki pompalı tüfekle eski eşi Gamze Kaya'yı çeşitli yerlerinde vurarak öldürdü. Küçük, ardından olaya müdahale etmek isteyen baldızı Dudu Erez'i de vurdu. Etrafa rastgele ateş eden Küçük'ün tüfeğinden çıkan saçmalar, olay yerinden tesadüfen geçen veteriner hekim 29 yaşındaki Gökhan Tanrıöver'e de isabet etti. Hasan Küçük, aynı tüfekle otomobilde oturan bedensel engelli babası Mustafa Küçük'ü de öldürdükten sonra kızı Sinem Küçük'ün gözleri önünde kendi kalbine ateş etti.
 
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine, sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hasan Küçük ve Gökhan Tanrıöver, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık görevlileri yaşıyor olabileceği ihtimaline karşı Dudu Erez ve Gamze Kaya ise Ağlasun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Dudu Erez ve Gamze Kaya'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.
 
'ÖNCE DEDEMİ VURDU, SONRA KALBİNE ATEŞ ETTİ'
Yaşanan katliama şahit olan Sinem Küçük, jandarma tarafından olay yerinden uzaklaştırdı. Yaşanları jandarma ekiplerine anlatan Sinem Küçük, "Babam önce dedemi vurdu, ardından da kalbine ateş etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler