Bursa, ligde 3te 3 yaptı

Bursa, ligde 3'te 3 yaptı

Sivas'da 80 dakika kıvranan Bursa,

kilidi Volkan Şen'le açtı. Timsah bu skorla ligde 3'te 3 yaptı.

80 dakika kıvranan Bursa kilidi Volkan Şen'le açtı. 90+3'te Ivankov'un topla buluşturduğu Ali Tandoğan skoru 2-0'a taşıdı ve TİMSAH ligde 3'te 3 yaptı.

Geçen sezon bir alt lige düşmekten son anda kurtulan Sivasspor ile şampiyon Bursa arasındaki mücadelede iki takım oyuncuları da ayağa pas yapıp, topun kendilerinde kalmasını sağladılar. Ortaya koydukları futbol keyif verdi; sahadan galip ayrılan taraf ise Bursaspor oldu. Uzun toplarla çıkmayı hedefleyen Sivasspor, Mehmet Yıldız ve Ceyhun Eriş ile rakip kalede gol aradı. Bursaspor ise daha sabırlı ve ne yaptığını bilen bir futbol sergiledi. İlk tehlike Yiğidolardan geldi. 5'te Zita'nın şutunda top Ivankov'dan dönüp Vederson'un eline çarptı. Cüneyt Çakır "Devam" dedi. Dönen topa Ceyhun vurdu; Stepanov çıkardı. 20'de Volkan Şen sağdan ceza alanına ortaladı; Ramoviç yumrukladı.

RAMOVİÇ KUMAR OYNADI
İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı. 55'te Hüseyin Çimşir'in şutunda top Ramoviç'te kaldı. 62'de Ertuğrul Sağlam Nunez-Insua, Batalla- Sercan Yıldırım hamlesini yaptı. Bu değişiklik hücum gücünü artırdı. Mesut Bakkal, 66'da hücum oyuncusu Zita'yı çıkartıp, Uğur Kavuk'u oyuna alarak, Bursaspor'un hızlı isimlerini durdurma tercihinde bulundu. 81'de Vederson'un müthiş ortasında Volkan Şen topu ağlara gönderdi: 0-1.

82'de Sedat kafayı vurdu top üst direkten döndü. Uzatmalarda Sivas faul kazandı. Ceyhun Eriş topun başına geçti, kaleci Ramoviç de Bursa ceza alanının içinde gol aradı. Ancak Ceyhun'un atışında top kaleci Ivankov'da kalınca, tecrübeli kaleci topu Ali'nin koşu yoluna gönderdi. Tandoğan da düzgün bir vuruşla topu boş kaleye gönderdi: 0-2.

ÖZÜR DİLERİM
Volkan maç sonrası, "Öncelikle gol sevincimden sonra yaptığım hareket için Sivasspor taraftarlarından ve yönetiminden özür diliyorum. Asla onlara karşı saygısızlıkta bulunmadım. Sadece kalp işareti yaptım" diye konuştu. (Kaynak: sabah.com.tr)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler