Bursada 22 yıllık birliktelik tek kurşunla sonlandı

Bursa'da 22 yıllık birliktelik tek kurşunla sonlandı

Bursa'da Mustafa Öymen 22 yıl nikahsız yaşadığı Fatma Toprak'ı tek kurşunla öldürdü.

Bursa'nın Kestel İlçesinde 58 yaşındaki Mustafa Öymen, 22 yıl nikahsız birlikte yaşadıktan sonra ayrılan 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Fatma Topak'ı tabancayla başından vurarark öldürdü. Olay yerinde polise teslim olan Öymen, gözaltına alındı.

BOŞANAMAYINCA RESMİ NİKAH YAPAMADI
Olay, dün akşam saatlerinde Kestel İlçesinin Yeni Mahalle Şirin Sitesindeki tül perde atölyesinde meydana geldi. Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönen Mustafa Öymen, Almanya'da kalan eşinden boşanamadı. Öymen, Kayseri'nin Develi İlçesi nüfusuna kayıtlı Fatma Topak'la birlikte yaşamaya başladı.
 
2 YIL ÖNCE AYRILDILAR
22 yıl birlikte yaşayan ve 3 çocukları olan çift, son yıllarda kıskançlık yüzünden şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Kavgaların polise yansıması üzerine 2 yıl önce kaymakamlık, Mustafa Öymen ve Fatma Topak'ın ayrı evlerde oturmalarını sağladı.
 
ESKİ EŞİNİ ATÖLYESİNDE ÇALIŞMAYA İKNA ETTİ
Ayrılık sonrası Fatma Topak, başka fabrikalarda iş bulup çalışmaya başladı. Kahvecilik yapan Mustafa Öymen de, işlettiği kahveyi kapatarak tül perde atölyesi açtı. Bir süre sonra Fatma Topak ile yeniden görüşmeye başlayan Mustafa Öymen, kadını kendi atölyesinde çalışmaya ikna etti.
 
YİNE KISKANMAYA BAŞLADI
Dün saat 18.45'de atölyede çalışanların ayrılmasının ardından Topak ile Öymen arasından yeniden tartışma çıktı. Kıskançlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma sırasında Mustafa Öymen, ruhsatsız tabancasıyla Fatma Topak'a bir el ateş ederek başından vurdu.
 
ÇOCUKLAR ORTADA KALDI
Fatma Topak, vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Topak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Öymen ise olay yerinde polise teslim oldu.
 
Fatma Topak'ın yarın Kayseri'nin Develi İlçesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Çocukların ise ne olacağı bilinmiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler