Bursada helikopter düştü!

Bursa'da helikopter düştü!

Ciner Grubu'na ait bir helikopter, Bursa'nın Orhangazi ilçesi yakınlarında düştü. Helikopterde bulunan bir pilot ölürken, biri pilot, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ciner Grubu'na ait olduğu bildirilen ''TC-HET'' kuyruk tescilli helikopter,henüz belirlenemeyen bir nedenle Orhangazi ilçesindeki İznik Gölü yakınlarına düştü.

Bursa Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği yetkilileri, yaptıkları açıklamada, Ciner Grubu'na ait helikopterin Orhangazi ilçesi yakınlarına düştüğü ihbarının ardından 5 ayrı ekibin bölgeye sevk edildiğini bildirdi.

Jandarma ekiplerinin bölgeye ulaştığını ifade eden yetkililer, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler ile ilk yardım ekiplerinin de olay yerine sevk edildiğini kaydetti.

BİR PİLOT HAYATINI KAYBETTİ
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkan helikopterin, Yenişehir'e giderken saat 10.35 sıralarında düştüğü, helikopterdeki iki pilottan birinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada biri pilot, 2 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. 

Helikopterin yaralanan pilotu İsa Işık ve teknisyen Hacı Ahmet Akça'nın, askeri helikopterlerle Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Olay yerindeki ekiplerin verdiği bilgiye göre, kazada ölen pilot Ahmet Deniz'in cesedi halen helikopterde ve savcının gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler