Bursada istifa sesleri!

Bursa'da istifa sesleri!

Bursaspor, Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada tribünlerden gelen istifa sesleriyle şoka uğradı.

Yeşil beyazlı takım, Beşiktaş maçı öncesi tıklım tıklım doldurduğu Atatürk Stadı'nda arka arkaya yenilen gollerin ardından yönetime istifa çağrısı yaptı.
 
SAHAYA SIRTLARINI DÖNDÜLER
Bursasporlu taraftarlar alkışlarıyla sırtlarını sahaya dönerken, tüm stattan 'yönetim istifa' sesleri yükselirken, Genel Direktör Ayhan Barışıcı'ya protestolar yapıldı. Ardından "Yönetim dışarı" tezahüratları söyledi.
 
TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ
Maç sonunda farklyı yenilginin verdiği kızgınlıkla Bursasporlu taraftarlar arasında tartışmalar çıktı. Ancak araya giren taraftarlar olayların daha da büyüyüp kavgaya dönüşmesini önledi. Bülent Yıldırım'ın bitiş düdüğünün ardından taraftarların yönetime öfkeleri artarak devam etti.
 
ERKEN VEDA!
Taraftarların tribünlerde 'İstifa' sloganları attığı sırada Daum da soyunma odasına yöneldi. Uzatmaları beklemeyen Alman çalıştırıcının sahayı terk ederken sinirli olması dikkatlerden kaçmadı. Daum 1 dakika sonra yeniden sahaya döndü ve kulübedeki yerini aldı. Daum'un takıma sırtını dönen futbolcuları protesto eden tribünlere kızdığı için bu hareketi yaptığı öğrenildi. Alman çalıştırıcı basın toplantısında bu hareketiyle ilgili "Gitmek için bir nedenim vardı ama söylemek istemiyorum benimle ilgili birşey" dedi.
 
DAUM: BURSASPOR KESİNLİKLE BU DEĞİL
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş'a sahasında 3-0 kaybettikleri maç sonrası da açıklama yaptı. Daum, "Bursaspor kesinlikle bu değil" dedi.
 
İşte Alman teknik adamın açıklamaları: Farklı yenilgi aldık. Beşiktaş bizden daha iyi oynadı. Takımımız elinden geleni yaptı. Herşey kötü diyemem. Beşiktaş'ın yaptığı baskıdan kurtulamadık. Bu maçtan dersimizi alıp. Daha çabuk daha iyi nasıl oynayacağımızın dersini çıkarmamız gerekiyor Yine de net söylüyorum Beşiktaş bizden iyi oynadı. Bu oyunu güzelleştirmek zorundayız. Bu hataları antrenmanlarda daha iyi çalışıp bu hataları düzeltmeliyiz. Önümüzdeki maçlarda daha gol pozisyonuna girmek için çalışmalıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler