Bursada kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa'da kiraladıkları otomobil ile gezen 4 üniversite öğrencisi kaza yaptı. Park halindeki kamyona arkadan çarpan ve alkollü oldukları öğrenilen öğrencilerden 1'i hayatını kaybetti, 3'ü ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Nilüfer ilçesi Görükle Yerleşim Merkezi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yerleşim merkezinden Uludağ Üniversitesi istikametine doğru seyir halinde olan Can Batım M. (22) yönetimindeki 16 JFF 29 plakalı otomobil, yolun sol tarafında bulunan 16 LJ 499 plakalı park halindeki kamyona arkadan çarpı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen araçta bulunan otomobil sürücü ile Caner Ö. (20) ve Mustafa Ö, (21) ile ismi öğrenilemeyen bir öğrenci yaralandı.

Kazayı gören öğrenciler ise yaralıları araç içersinden kurtarmak için hemen kaza yerine koştu. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazada ağır yaralanan Mustafa Ö. (21) ambulansla Uludağ Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralılardan Can Batım M., Caner Ö. ve ismi alınamayan bir öğrenci Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Can Batım M.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Park halindeki kamyona arkadan çarpan araç hurdaya dönerken, araçta çok sayıda bira şişesinin olması ise dikkat çekti. Otomobil sürücüsünün hastane yapılan alkol muayenesinde 90 promil alkollü çıktığı öğrenildi. Kaza sebebi ile polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazada hayatını kaybeden ve yaralanan öğrencilerin Uludağ Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nü okudukları öğrenildi.

Kazayı haber alan gençlerin arkadaşları ise hastaneye akın etti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler