Bursada kaza: 5 kişi yaşamını bitirdi

Bursa'da kaza: 5 kişi yaşamını bitirdi

Bayramda yollar can almaya devam ediyor...

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Kazaya, U dönüşü yapmak isteyen midibüse otomobilin yandan çarpmasının neden olduğu belirtildi.
 
Kaza bugün saat 10.00’da Mustafakemalpaşa ile Balıkesir’in Susurluk ilçesi karayolunun Adaköy Mevkii’nde meydana geldi. Balıkesir yönüne gitmek isterken, U dönüşü yapmak isteyen Kasım Ayaz’ın kullandığı 16 EF 385 plakalı midibüse, aynı yöne seyir halinde olan Okay Altuntaş yönetimindeki 16 5 6262 plakalı otomobil çarptı. Kazada, nişan töreninden dönmekte olan midibüste bulunan Kerime Torun, Ayşe Tongal (45) ile otomobil sürücüsü Okay Altuntaş (31) olay yerinde, annesi Figen Altuntaş (51) kaldırıldığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde, adı öğrenilemeyen bir kadın ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamlarını yitirdi. Kazada, her iki araçta bulunan 9 kişi yaralanarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildiler. Yaralılardan 2’sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 
Bursa-İzmir Karayolunun gidiş yönünün uzun süre trafiğe kapandığı kazayla ilgili soruşturmaya Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığınca başlandı.
 
YARALILARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bugün meydana gelen 5 kişinin öldüğü kazada yaralanan biri çocuk 9 kişinin Mustafakemalpaşa ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor. Yaralılardan durumu ağır olan iki kişinin Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.
 
Bu arada, Kasım Ayaz’ın kullandığı 16 EF 385 plakalı midibüse çarpan, Okay Altuntaş yönetimindeki otomobilin plakasının 16 K 6262 olduğu belirtildi.
 
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
bursa-kaza-resim-08-001.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler