Bursa'da otomobil iki TIR'ın arasında kaldı: 2 ölü

Bursa'da otomobil iki TIR'ın arasında kaldı: 2 ölü

Bursa’da yolcu indiren otobüse çarpmamak için aniden duran TIR’a arkadan gelen otomobil çarptı. Arkadan gelen ikinci TIR da duramayınca iki araç arasında sıkışan otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Bursa-İzmir yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, servis minibüsünün yolcu almak için durması üzerine yavaşlayan 16 ZL 473 plakalı Aytekin Ö.’nün kullandığı TIR’a, Mustafa Alpaslan ’ın (27) kullandığı 10 H 6353 plakalı otomobil arkadan çarptı. Bu otomobile arkadan gelen Yılmaz G.’nin idaresindeki 10 ZU 613 plakalı TIR çarptı. 2 TIR’ın arasında kalan otomobilin şoförü Mustafa Alpaslan ve yanındaki eşi Zişan Güner Alpaslan (29), itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla araçtan çıkarıldı.

Zincirleme trafik kazasının ardından olay yerine gelen çok sayıdaki 112 Acil Servis ekibi, uzun uğraşlar sonrası arabadan çıkarılan iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bursa-İzmir yolunda 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 2 TIR sürücüsü gözaltına alınırken, servis şoförünün ise kaçtığı belirtildi.

zisan-guner-alpaslan-kaza-bursa-resim-07-001.jpg

GÖRGÜ TANIKLARI İSYAN ETTİ
Kazayı gören vatandaşlar olay yerine koşarken trafik polisleri kazanın olduğu yerde güvenlik önlemi aldı. Olayı gören vatandaşlar ise kazanın olduğu yerde daha önce de maddi hasarlı ve yaralamalı kaza olduğunu söyledi. Kazaların genelde yolcu indirme ve bindirme yüzünden olduğunu iddia eden vatandaşlar yolcu otobüsleri için indirme-bindirme peronları yapılmasını istedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BOZCAADA'DAN DÖNÜYORLARDI
Kazada hayatını kaybeden ODTÜ Öğretim üyeleri Zişan Güner Alpaslan ile eşi Mustafa Alpaslan'ın tatil için gittikleri Bozcaada'dan dönüş yolunda oldukları, Zişan Güner Alpaslan'ın ise sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta "TÜBİTAK 2214/A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu kazanılmıştır...! Bekle bizi Florida :)" şeklinde mesaj attığı görüldü.

zisan-guner-mustafa-alpaslan-bursa-odtu-kaza-resim-07.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler