Bursada sis faciası!

Bursa'da sis faciası!

Sis nedeniyle 20 araç zincirleme kaza yaptı. 4 ölü ve çok sayıda yaralı var.

Çevre yolunun Yeni Hal binası mevkisi yakınlarında, yoğun sis nedeniyle 6 kamyonet, 2 otobüs, 1 tır, 2 kamyon ve 1 ambulans olmak üzere toplam 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kaza yerinde Muttalip Köse, Mehmet Donat, Fikret Mutlu ve Erkan Bilgin'in cesetlerinin bulunduğu, 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yaralılar, olay yerine gelen kurtarma ekiplerince araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Bursa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR
Bursa-İzmir otobanının 5. kilometresinde meydana gelen zincirleme kazada ölü sayısının artmasından endişe diliyor. Hamile bir kadının da yaralandığı kazanın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin şuurunun kapalı olduğu belirtildi.

Bursa-İzmir çevre yolu merkez Nilüfer ilçesi Yeni Hal mevkiinde meydana gelen kazada yaralananlar arasında hamile bir kadının olduğu, bir kişinin de şuurunun kapalı olduğu öğrenildi. Meydana gelen zincirleme kazada ölü sayısının artmasından endişe edilirken, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı ve Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kimlik tespit çalışmalarının bittiğini ifade eden Akan, kazanın hemen ardından olay yerine 11 ambulans sevk ettiklerini ve kazada yaralanan vatandaşların Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ile diğer hastanelere tedavi altına alındıklarını söyledi. Akan, "4 hasta Çekirge Devlet Hastanesi'ne gitti. 2'si tedavi edilerek taburcu edildi. 2 yaralının tedavisi ise devam ediyor, durumları iyi. Bir yaralı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne, birisi de Devlet Hastanesi'ne gitti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne de 6 yaralımızı sevk ettik. 2'si ayakta tedavi edildi. Diğer yaralıların durumları iyi, hayati tehlikeleri yok" dedi.

Kazadan sonra Bursa-İzmir otobanı uzun süre araç trafiğine kapatıldı. Kazada hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Olay yerinde kazaya karışan diğer araçları kaldırma çalışmalarının hala devam ettiği ifade edilirken, yolun bir süre daha trafiğe kapalı kalacağı öğrenildi. Kazadan sonra kamyonlardan yola saçılan su şişeleri ile cam parçaları da belediye ekiplerince temizlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler