Bursada TIR dehşeti: 3 ölü

Bursa'da TIR dehşeti: 3 ölü

Bursa'da direksiyonu kilitlenen çakıl yüklü TIR, yol kenarında arıza yapan tankerin tamirine yardım eden aynı şirketten 3 şoförü ezdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, İzmir yolu Gölyazı Rampası yakınlarında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 33 plakalı Türk Oil firmasına ait küçük tanker arıza yapınca sürücüsü aracı yol kenarına çekti. Arkadan gelen 2 tankerin sürücüsü de arkadaşlarına yardım etmek için araçlarını emniyet şeridine park edip aşağıya indi. Bursa'dan Karacabey yönüne giden İdris B. idaresindeki 16 YV 639 plakalı çakıl yüklü TIR, tankeri tamir etmeye çalışan 3 arkadaşın arasına daldı.

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN

Kazadan sonra tam anlamıyla can pazarı yaşanırken, petrol firmasının 3 şoförü de TIR'ın altında kalıp sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada TIR sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından olay yerine kısa sürede gelen 112 Acil Yardım ve Kurtarma ekipleri, yaralı TIR sürücüsüne müdahale etti. İtfaiye ve kurtarma ekipleri ise TIR'ın altında kalan 3 kişinin cenazesini çıkardı. Jandarma 3 şoförün kimliğinin tespiti için çalışmalarını sürdürürken, araçların cumhuriyet savcısının yapacağı incelemenin ardından çekileceği öğrenildi.

TIR sürücüsü İdris B. direksiyonunun kilitlendiğini öne sürerken, "Araç bir anda kendiliğinden yol kenarındaki tankerlere çarptı. Ben de ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler