Bursa'da vahşet!

Bursa'da vahşet!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün akşam saatlerinde iki farklı noktada, erkek ceseti bulundu.

İnegöl ile Kütahya’nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan karayolu yakınlarındaki ormanlık alanda dün akşam saatlerinde vatandaşlar bir erkeğe ait ceset buldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı. İncelemede başına balta ile vurularak öldürüldüğü sanılan kişinin üzerinden kimlik bilgilerini belirleyecek belge çıkmadı.

Yine akşam saatlerinde İnegöl’ün Bilecik ile ulaşımını sağlayan karayolu üzerinde iddiaya göre yakılarak öldürülen erkek ceseti bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme ve delil aramasından sonra üzerinden kimlik çıkmayan ceset, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Her iki cesetin, kimliğinin belirlenmesi, ölüm nedenlerinin tespit edilmesi için araştırma başlatıldı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
İnegöl ile Kütahya’nın Domaniç ilçesi arasındaki karayolu yakınındaki ormanlık alanda cesedi bulunan kişinin Ferhat Yavuz olduğu belirlendi. Yavuz’un silahla öldürüldükten sonra cesedin yakıldığı saptandı. Diğer cisedin ise Sabri Öztürk'e ait olduğu belirlendi.Çifte cinayetle ilgili şüpheliler İlker A., Ali M. ve Kadir G. gözaltına alınırken, Ferhat Yavuz ve Sabri Öztürk’ün ailelerinin geçen hafta da İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundukları ortaya çıktı. Cinayetlerle ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler