Bursada vahşet!

Bursa'da vahşet!

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesinde 20-30 yaşları arasında parçalanmış bir kadın cesedi bulundu.

Bacakları olmayan göğüs kafesi kesilmiş, boynunda kesikler bulunan ceset, jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Merkez Nilüfer İlçesinde Deri Organize Sanayinin bulunduğu Badırga Köyü yakınlarında köylüler tarafından yarısı dere içinde bir kadın cesedi bulundu. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede inceleme başlatırken, üzerinde giysi bulunmayan ceset yakınlarında kimliğinin belirlenmesine yaralayacak bir bulguya da rastlanmadı.

20-30 yaşlarında ve 10-15 gün önce dere kıyısına atıldığı sanılan kadının bacaklarının kesildiği, göğüs kafesinin kesildiği ve boynunda kesikler bulunduğu belirtildi. Belden aşağısı olmayan cesedin kesik bacakları çevrede bulunamadı. Ceset, ilk incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya başlandı.

ÖLDÜRÜLEN ÜNİVERSİTELİ SEMA MI?

Badırga Köyü yakınlarında bulunan cesedin 16 Şubat'ta kaybolan 19 yaşındaki Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Sema Karakoca'nın Ankara'da yaşayan ailesi, Adli Tıp Kurumu'nda bulunan cesedi teşhis etmesi için Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

DOĞUM GÜNÜ KAYBOLDU
Üniversite öğrencisi Sema Karakoca 16 Şubat akşamı arkadaşlarıyla birlikte Kent Meydanı'ndaki bir barda doğum gününü kutladıktan sonra kayboldu. Görükle'deki özel bir yurtta kalan Karakoca'nın arkadaşları kendisinden haber alamayınca, girdikleri odasında cep telefonu ile aldığı hediyeleri yatağının üzerinde buldu.

kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler