Bursadan Atkaracalara anlamlı destek

Bursa'dan Atkaracalar'a anlamlı destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çankırı'nın Atkaracalar Belediyesine cenaze aracı hediye etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çankırı'nın Atkaracalar Belediyesi'ne cenaze aracı hediye etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türk nüfusun yoğun olduğu Balkanlar ve Rumeli'deki beldelerin yanı sıra Anadolu'nun çeşitli il ve ilçelerinin ihtiyaç duyduğu alanlara bulunduğu desteklerle de takdir topluyor. Bu destek çalışmaları kapsamında Çankırı'nın Atkaracalar ilçesine de cenaze aracı bağışlandı.

Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı'nda düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "İnsanımıza hizmeti ibadet aşkıyla yerine getiriyoruz. Bursa'nın ve Bursalıların tutan eli, gören gözü ve yürüyen ayağı olma hassasiyetiyle bulunduğumuz çalışmalar, bize, hizmetin en iyisini sunma sorumluluğu da yüklüyor. Belediyeciliğin aynı zamanda bir kamu hizmeti olduğu anlayışından hareketle, Anadolu'nun çeşitli il ve ilçelerinin ihtiyaç duyduğu alanlara da destek sağlıyoruz. Bu kapsamda, Çankırı'nın Atkaracalar Belediyesi'nden bize ulaşan cenaze aracı talebini yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz." diye konuştu.

Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altındaş da Başkan Altepe'ye gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti. İlçelerinde cenaze aracı bulunmadığını belirten Altındaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bağışıyla önemli bir ihtiyaçlarının karşılandığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler