Bursaspor: 0 - Beşiktaş: 1

Bursaspor: 0 - Beşiktaş: 1

Kartal, maçın son 5 dakikasında altın buldu...

Beşiktaş, Bursaspor deplasmanında altın değerinde bir 3 puan aldı. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren gol 86. dakikada Olcay'dan geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, geçen hafta sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı kadrosundan 4 oyuncuyu değiştirdi. Hırvat teknik adam, bu karşılaşmada Ersan Adem Gülüm, Motta, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'un yerine Sivok, Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal'a ilk 11'de görev verdi. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçı kadrosunda sadece 1 değişiklik yaptı. Deneyimli teknik adam Samuel Holmen'e ilk 11'de şans vermezken, Bakambu ile maça başladı.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. İlk yarıda rakibine fırsat vermeyen Bursaspor, Fernandao ve Volkan ile önemli fırsatlar yakaladı ancak Tolga bunlarda başarılı kurtarışlara imza attı. özellikle Bakambu'yu tutmakta zorlanan Beşiktaş, ilk devrede önemli bir fırsat yakalayamadı. İkinci yarıda oyunda dengeyi sağlayan Beşiktaş pozisyonlar da yakalamaya başladı. Olcay ve Demba Ba  ile gole çok yaklaşan konuk takım 86. dakikada golü buldu. Sosa'nın topuk pasında Olcay Şahan, çok klas bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 

Kalan bölmde kalesini korumayı başaran Beşitaş, altın değerinde bir 3 puan aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler