Bursaspor: 0 - Osmanlıspor FK: 4

Bursaspor: 0 - Osmanlıspor FK: 4

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan Osmanlıspor, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Osmanlıspor, ilk ciddi pozisyonunu 12. dakikada buldu. Musa Çağıran'ın pasıyla ceza sahasına giren Torje'nin sert şutunu Mert Günok, iki hamlede kurtardı. Bu pozisyonun bir dakika sonrasında Osmanlıspor, Ndiaye'nin golüyle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 18. dakikada Umar'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Ndiaye, Osmanlıspor'un ikinci golünü kaydetti. (0-2) Oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran Osmanlıspor, 31. dakikada farkı 3'e çıkardı. Emre Taşdemir'in hatalı pasını iyi değerlendiren Rusescu, kaptığı topla ceza sahasına girdi ve topu kaleci Mert Günok'un üzerinden filelere gönderdi. (0-3) Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya nazaran daha düşük tempoyla başladı. Skor avantajını elinde bulunduran Osmanlıspor, kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılaşmanın son 20 dakikasında Osmanlıspor kalesine gol için yüklenen Bursaspor, kalesinde açıklar vermeye başladı. Bu açığı 84. dakikada Umar affetmedi ve Osmanlıspor'un 4. golünü attı.

Bu sonuçla 3 maç sonra sahadan galibiyetle ayrılan Osmanlıspor, 18 puanla 9. sıraya yükselirken, 15 puanda kalan Bursaspor, 13. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler