Bursaspor: 1 - Akhisar Bld. Gençlik: 1 - İZLE

Bursaspor: 1 - Akhisar Bld. Gençlik: 1 - İZLE

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçları oynandı.

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar Belediye Gençlik ile ilk yarıda atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Bursa'da oynanan maç iki takım için de çok büyük bir önem arz ediyordu. Bursaspor taraftar desteğini de arkasına aldığı maça iyi bir başlangıç yapmasına karşın müsabakada ilk golü konuk ekip buldu. Ligin 2. yarısında Akhisar forması giymeye başlayan ve attığı gollerle takımına adeta hayat veren Yunan futbolcu 21. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Bu gol Bursaspor'un cevabı ise geçikmedi. 31. dakikada sahneye çıkan Batalla attığı kafa golüyle durumu 1-1'e getirdi ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.
 
2. yarı Bursaspor'un baskısı ile geçerken, Akhisar ani ataklarla rakip kalede gol aradı. Son dakikaları büyük bir heyecan içinde geçen maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.
 
Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 50'ye, Akhisar ise 36'ya yükseltti.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ - TIKLA

BURSASPOR: 1 - AKHİSAR BELEDİYE: 1
 
Stad: Atatürk
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Erdem Bayık
 
BURSASPOR: Scott Carson, Gökçek Vederson, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Fernando Belluschi, Pablo Batalla, Maurice Edu, Ferhat Kiraz, Tuncay Şanlı, Sebastian Pinto
 
AKHİSAR BELEDİYE: Oğuz Dağlaroğlu, Çağdaş Atan, Uğur Demirok, Ibrahima Sonko, Emrah Eren, Emin Aladağ, Ahmet Cebe, Güray Vural, Bilal Kısa, Theofanis Gekas, Bruno Mezenga
 
Goller: Dk. 21 Theofanis Gekas (Akhisar Belediye), Dk. 31 Pablo Batalla (Bursaspor)
 
Gecenin diğer maçlarında alınan sonuçlar:
Beşiktaş: 2 - Orduspor: 0
Elazığspor: 1 - Karabükspor: 0
Sivasspor: 4 - İstanbul BB: 1
Trabzonspor: 2 - Gençlerbirliği: 0

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler