Bursaspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Bursaspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçında Bursaspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılan sarı lacivertliler, puanını 20'ye çıkarıp zirveyi Beşiktaş'la paylaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Bursaspor, henüz 3. dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikada gelişen yeşil-beyazlıların atağında, orta sahada Belluschi'nin ara pasında Fenerbahçe ceza sahası önünde topla buluşan Volkan Şen, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşunda, top ağlarla buluştu: 1-0

Fenerbahçe maçtaki ilk tehlikeli atağını 11. dakikada geliştirdi. Alper Potuk'un orta sahadan attığı ara pas ile topla buluşan Emenike'nin, Bursaspor ceza sahası içinde yaptığı vuruşta Harun Tekin topu çıkarmayı başardı. 

İlk yarıda iki takım adına da önemli bir pozisyon olmadı ve devre arasına 1-0 Bursaspor üstünlüğüyle girildi. 

İkinci yarıya Bursaspor, önemli bir pozisyonla başladı. 48. dakikada Şener'in ortasında Bakambu bomboş durumda topu auta attı. Fenerbahçe'nin golü ise 66. dakikada kaldı. Kuyt'ın yaptığı ortaya kimse dokunamadı ve top doğrudan ağlara gitti, böylece skora denge geldi. 

Maçın kalan bölümünde Bursaspor'un atakları sonuç vermedi ve Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçında Bursaspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılan sarı lacivertliler, puanını 20'ye çıkarıp zirveyi Beşiktaş'la paylaştı. 

Günün diğer karşılaşmasında;
Balıkesirspor: 1 - Sivasspor: 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler