Bursaspor: 1 - Torku Konyaspor: 1

Bursaspor: 1 - Torku Konyaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yapılan Bursaspor-Torku Konyaspor maçı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. 4. dakikada Bursaspor atağında sağ kanattan hareketlenerek korner çizgisine kadar inen Deniz Yılmaz, topu ön direğe doğru yönelen Necid'in önüne attı. Tehlikeyi fark eden kaleci Serkan Kırıntılı, araya girerek Necid'ten önce meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere gönderdi. Orta saha mücadelesinde geçen karşılaşmanın 29. dakikasında Torku Konyaspor'da Mehmet Uslu, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Traore, topa gelişine sert vurdu. Şamil Çinaz'a çarpan top, kornere çıktı.

Maçın 42. dakikasında Bursaspor'un golü geldi. Sol kanattan hareketlenen Stoch, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Mehmet Uslu, Necid'ten önce topa kafayla müdahale etti. Pozisyonu iyi takip eden Deniz Yılmaz, fırsatçılığını kullandı ve önüne düşen topu sert bir vuruşla filelere gönderdi (1-0)

İlk yarının bu şekilde tamamlanacağı düşünülürken konuk takım skoru eşitledi. Skubic'in uzun taç atışı sonrası sağ kanattan ceza sahasına giren Halil İbrahim Sönmez, çaprazdan topu plase bir vuruşla ağlara yolladı ve skor tekrar eşitlendi. (1-1)

İkinci yarıya hızlı başlayan Torku Konyaspor, 49. dakikada Riad Bajic yüzde yüz bir pozisyondan yararlanamadı. Müthiş tempo kazanan maçın 69. dakikasında Tomas Necid'in ceza sahası içinde yaptığı şutu kaleci Serkan inanılmaz güzellikte kurtararak gole izin vermedi. Bursaspor, 90'da Deniz Yılmaz ile girdiği net bir pozisyondan daha yararlanamayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Daha önce ligi 3. sırada bitirmeyi garantileyen Torku Konyaspor, bu sonuçla 63 puana çıkararak puan rekorunu geliştirdi. 41 puana yükselen Bursaspor ise 11. sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler