Bursaspor: 2 - Çaykur Rizespor: 0

Bursaspor: 2 - Çaykur Rizespor: 0

Ligde korkulu rüya görmek istemeyen Bursaspor, cezası nedeniyle kadın ve çocukların önünde oynadığı maçta ateş hattındaki Çaykur Rizespor'u 2-0'la geçti.

Bursaspor-Çaykur Rizespor maçına konuk ekip hızlı başladı. Cernat ve Liban Abdi'nin uzaktan sert şutları Bursaspor kalesinde tehlike yarattı. Yavaş yavaş oyunda dengeyi kuran Bursaspor önce oyunu rakip yarı sahaya yıktı, ardından tehlikeli ataklar gerçekleştigrdi. 23. dakikada ise ev sahibi ekibin golü geldi. Caja'nın getirip cezasahası sol ön çizgisi üzerine bıraktığı topa Belluschi gelişine müthiş vurdu, top ağlarla buluşurken; yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçti.

Bursaspor öne geçtikten sonra oyunda üstünlüğünü sürdürdü. Çaykur Rizespor ataklarında kalesinde tehlike yaşamayan ev sahibi ekip, rakip kalede etkili olmasına karşın, ilk yarıda başka gol olmadı ve devre 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

2. yarıda da Bursaspor ataklarını sıklaştırdı. Çaykur Rizespor'da, Cernat'ın bir şutu direkten dönmesine karşın; Bursaspor özellikle Sercan Yıldırım'ın oyuna girmesinin ardından net pozisyonlar yakaladı. Timsah, 2. gole sürpriz bir isimle ulaştı. 67'de Fernandao cezasahası sağ içte çaprazdan sert vurdu, kaleciden dönen top yine Brezilyalı'nın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Koray'ın kale çizgisi üzerinde çıkardığı top Godfrey'e çarpıp ağlarla buluştu ve Bursaspor 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Maçta 2-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona ererken, yeşil-beyazlı ekip puanını 31'e çıkardı ve Beşiktaş yenilgisinin yarasını sardı. Geçen haftayı 5-1'lik Gaziantepspor galibiyetiyle tamamlayan Çaykur Rizespor ise 21 puanda ve ateş hattında kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler