Bursaspor, Daumla imzaladı

Bursaspor, Daum'la imzaladı

Özlüce tesislerinde düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni Teknik Direktör Christoph Daum, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Bursaspor, Hikmet Karaman’ın ardından başarılı Alman çalıştırıcı Christoph Daum ile bugün Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen tören ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.
 
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine İkinci Başkan Rıdvan Şen, İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Divan Başkanlık Kurulu Üyeleri ve taraftarlar katıldı.
 
Christoph Daum: "Türkiye benim ikinci vatanım" 
Konuşmasına Türkçe, "Bugün burada çok mutluyum" diyerek başlayan yeni Teknik Direktör Christoph Daum sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Konuşmalarıma Almanca devam etmek istiyorum. Herhangi yanlış anlamaya sebebiyet vermemek için. Burada Bursaspor ailesi, yönetim kurulu, oyuncularımız hepsini teker teker tanıyacağım. Bu aileye katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Türkiye benim ikinci vatanım. Bunda hiçbir zaman değişiklik olmadı. Bu sözleşmenin oluşma süreci çok kısa bir zaman içinde oldu. Sözleşmeyi sonuçlandırdıktan sonra benim üzerime düşen görev en kısa sürede bilgileri toplamak ve biran önce işime başlamak olacak. Benden önceki antrenör arkadaşıma da bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim” dedi.
 
"Bir bütün olmalıyız"
Konuşmasının bir bölümünde taraftara da seslenen Christoph Daum, "Daha önceden Bursaspor taraftarını biliyorum. Ama bundan sonra aile olarak hareket edeceğimiz için taraftarın yarattığı atmosferi fantastik bir şekilde görmek istiyorum. Biz bir bütün olmalıyız. İnsan sırtını duvara dayar. Ben burada sırtımı duvara dayıyorum ve o duvarın sizler olduğunu hissediyorum. Benim prensibim anlatmaktan daha fazla sahada işimi yapmak. Çok fazla lafı uzatmadan sahaya dönmek istiyorum. Herkesin beni kalben karşıladığını görüyorum. Burada bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Söz veriyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler