Bursaspor ilk kez kazandı! İZLE

Bursaspor ilk kez kazandı! İZLE

Yeşil-Beyazlılar deplasmanda Trabzonspor'u lig tarihinde ilk kez yenmeyi başardı.

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçtan 3 beraberlik 2 galibiyet alan Trabzonspor, sahasında Bursaspor'a 1-0 yenildi ve zirveyle arasındaki puan farkını kapatma şansını kullanamadı. Öte yandan Bursaspor ilk kez Trabzonspor deplasmanında galip gelmiş oldu. Trabzonspor'un son dakikalarda bulduğu gol ise hakem tarafından faul gerekçesiyle iptal edilirken bordo mavili oyuncular bu karara ağır tepki gösterdi.

Trabzonspor maçına kadar oynadığı son 4 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Bursaspor, Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın 62. dakikada attığı golle mücadeleyi 1-0 kazandı ve galibiyet hasretini sonlandırdı.
 
 
Öte yandan karşılaşmanın son dakikalarında, oyuna sonradan giren genç oyuncu Emre Güral'ın vuruşu üst direkte patladı. Bordo mavili ekibin son dakikalardaki baskısı da golü getirmedi.
 
BURSASPOR KULÜBÜ BAŞKANI
İBRAHİM YAZICI FENALAŞTI VE
AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI
 
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın fazla heyecandan dolayı kalp krizi geçirdiği ve fenalaştığı iddia edildi. Serum takılan Yazıcı, sağlık görevlileri tarafından acil olarak ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.
 
Başkan Yazıcı'nın fenalaştıktan sonra yere düştüğü ve kolunda kanamalar olduğu görüldü.
 
DOKTORDAN İLK AÇIKLAMA
 
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği bildirildi.
 
Yazıcı'nın kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servis Sorumlusu Dr. İsmet Eraydın, servis önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı'nın bir atak geçirdiğini belirterek, “Ventriküler taşikardi atağı sonucu hastanemize getirildi. Şu anda bilinci açık ve konuşabiliyor. Takipleri yapılıyor. Daha önce de bypass olmuş kendisi. Yakın arkadaşları ile görüştürdük, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma aktarmayı düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler