Bursaspor tur peşinde

Bursaspor tur peşinde

Yeşil beyazlılar ilk maçta 2-2 berabere kaldıkları Vojvodina ile saat 20.30'da Bursa'da rövanş karşılaşmasına çıkıyor. Maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

İlk maçta Taiwo'nun son dakika golüyle 2-2 berabere kalan yeşil beyazlılar, Vojvodina karşısında kendi sahasında turu geçip taraftarına bayram hediyesi vermek istiyor.
 
Bursaspor karşılaşmayı, galibiyet, 1-1 ya da 0-0 beraberlikle bitirmesi halinde turu atlayan taraf olacak. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanırsa karşılaşma uzatmalara kalacak ve burada da sonuç değişmezse maçta penaltılara gidilecek. 3-3 ve üzeri gollü beraberlikler ile mağlubiyette ise Vojvodina turu geçen takım olacak. Bursaspor'un turu geçmesi halinde Play-off turundaki rakibi ise 9 Ağustos'ta belli olacak 
 
30. AVRUPA SINAVI 
30. Avrupa sınavında 11. galibiyetini Vojvodina arayacak yeşil beyazlı takım, 29 maçta 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 13 kez yenildi, 6 karşılaşmada ise puanları rakipleriyle paylaştı.
 
ÖZLEM BİTİYOR 
Bursa Atatürk Stadı’nda son olarak Süper Lig'in 33'üncü haftasında Eskişehirspor ile karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar, yeni sezon öncesi evindeki ilk maçını Sırp rakibiyle yapacak. 87 gün sonra takımlarına kavuşacak olan Bursaspor taraftarları ise Ramazan Bayramı’nın ilk gününde atkı şov ve tezahüratlarıyla takımlarını destekleyecek. 
 
FERNANDEZ YÖNETECEK 
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Javier Estrada Fernandez yönetecek. Fernandez'in yardımcılıklarını ise Javier Aguilar Rodriguez ve Francisco Javier Martin Garcia yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ignacio Iglesias Villanueva. 
 
BELLUSCHI MAÇ SAATİ 
Bursaspor'da sakatlığı devam eden Ozan İpek Vojvodina maçında forma giyemeyecek. Belluschi'nin ise durumunun maç saatinde netlik kazanacağı ifade edildi. Yeşil beyazlılarda cezası devam eden Musa karşılaşmada forma giyemeyecek isimler arasında yer alırken, cezası sona eren Basser ise bu mücadelede görev alabilecek. 
 
BURSASPOR - VOJVODİNA
 
Stat: Bursa Atatürk 
 
Hakem: Javier Estrada Fernandez (İspanya Federasyonu) 
 
Yardımcı Hakemler: Javier Aguilar Rodriguez, Francisco Javier Martin Garcia 
 
BURSASPOR: Sebastien Frey, Şener Özbayraklı, İbrahim Öztürk, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz, Murat Yıldırım, Stanislav Sestak, Pablo Batalla, Ferhat Kiraz, Sebastian Pinto
 
FK VOJVODINA: Matej Delac, Nemanja Radova, Branislav Trajkovic, Enver Alivodic, Petar Skuletic, Stojan Vranjes, Aboubakar Oumarou, Marko Poletanovic, Miroslav Vulicevic, Igor Djuric, Nikola Lekovic

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler