Bursasporda Batalla şoku!

Bursaspor'da Batalla şoku!

Başarılı futbolcu, Teknik Direktör Daum ile yaşadığı problemler nedeniyle Bursa'dan ayrıldı.

Bursasporlu Pablo Martin Batalla`nın menajeri Suzan Naguf, açıklamada bulundu.
 
Batalla'nın Bursa ve Bursaspor`da her zaman mutlu olduğunu ve hiç bir problem yaşamadığını belirten Susan Naguf, şunları söyledi:
 
"BATALLA'NIN TEKNİK HEYETLE SORUNU VAR"
"Batalla Bursaspor'da her zaman mutlu oldu. Ancak teknik heyetle ilgili bir problemi var. Bu problem çözülmedi. Çözülmediği için de psikolojisi şu an çok iyi değil. Kesinlikle kendisini isteyen başka bir takım da yok. Aldığı kararı da veda mesajında yazdı."
 
BATALLA'NIN VEDA MESAJI
Teknik direktör Christoph Daum'la yaşadığı sorunlar nedeniyle Bursaspor'da artık top oynamayacağını açıklayan Batalla, menajeri Suzan Naguf'a veda mesajı yazdı. Veda mesajı şöyle:
 
"Sizlere bundan sonra Bursaspor'da oynamayacağımı iletmek istiyorum. Nedeni, takımın teknik direktörü Christoph Daum'la profesyonel ve kişisel problem yaşıyorum. Ben kulübün futbolcusu olarak hocanın ve kulübün projesini bozmak istemiyorum. Onun için bu kararı aldım. 2009 senesindeki gelişimden bu yana hiç kimseyle bir sorun yaşamadım. Profesyonel olarak bütün görevimi yaptım. Yüzde 100 antrenmanları ve maçları oynadım ve kulüp için her şeyi yapmaya çalıştım. 3 ay evvel 2017 senesine kadar kontratımı yeniledim. Jübilemi de Bursaspor'da yapmak istedim. Yöneticilere bu teklifi yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bunu yerine getiremeyeceğim, diye çok üzgünüm. Bursaspor ailesinin bu kararımı anlamasını istiyorum ve bana ve aileme verdikleri bütün sevgi ve yaptıkları için teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler