Bursasporda bir ilk!

Bursaspor'da bir ilk!

Karabükspor deplasmanından dönen Bursasporlu futbolcular, sabahın 4'ünde antrenman yaptı.

Bursasporlu futbolcular uykusuz günler geçiriyor. Cuma günü Karabük deplasmanından 1-0 galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, sabahın 4'ünde idman yaptı.
 
Christoph Daum'un direktifiyle sabahın erken saatinde hazır bulunan oyuncuların bir çoğu kariyerlerinde ilk defa böyle bir olayla karşı karşıya kaldılar.
 
FREY TWİTTER'DAN İSYAN ETTİ
Inter, Parma ve Fiorentina gibi köklü kulüplerde kalecilik yapmış olan Bursaspor'un 33 yaşındaki kalecisi Juan Sebastian Frey, Twitter adresinden idman öncesi bir fotoğraf gönderdi. Fransız kaleci gece geç saatlerde, "15 dakika sonra antreman başlayacak, hayatımda ilk defa sabah 4'te idman yapıyorum" mesajını gönderdi.
 
TARAFTARLAR TESİSLERİ BASIP TEHDİT ETMİŞTİ
Birkaç gün önce yeşil beyazlı kulübün taraftarları, alınan kötü sonuçlara kulüp tesislerini işgal ederek tepki göstermiş, gidişat devam ettiği takdirde tesislere ve futbolculara zarar verecekleri yönünde tehditler yağdırmışlardı.
 
DAUM İŞİNİ ŞANSA BIRAKMADI
Türkiye'yi ve Türk insanını yakından tanıyan Daum, galibiyete rağmen kendini ve takımını emniyete almak için gün ağarmadan idmanı yaptırarak milli araya girmeyi tercih etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler