Bursasporda Körüstan dönemi başladı

Bursaspor'da 'Körüstan' dönemi başladı

Kongrede kazanan liste yönetimi devraldı.

Bursaspor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile başkanlığa seçilen Erkan Körüstan, devir teslim töreni ile eski yönetimden görevi devraldı. Körüstan, devir töreninde, “Bursaspor’da yakalanan ivmeyi kalıcı hale getirmemiz ilk hedefimiz olacak’ dedi.
 
Yeşil-beyazlı kulübün dün yapılan ve gece geç saatlerde sonuçlanan 49. Genel Kurul Toplantısı sonrası Bursaspor’un yeni başkanı Erkan Körüstan oldu. Yeşil-beyazlıların en çok üye katılımı sağlandığı genel kurulunda başkanlığa seçilerek, kulüp tarihinin 24. başkanı olan Körüstan, devir teslim töreni ile görevi devraldı.
 
RECEP BÖLÜKBAŞI: “50 SENEDE BU KULÜP HEP BORÇLA DEVREDİLDİ”
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen tören ile yeni başkan Körüstan, eski yönetimin 2. Başkanı Recep Bölükbaşı’dan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Bölükbaşı, “7 sene öncesindeki sıkıntılı dönemden bu noktalara getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bunlar kolay olmuyor. Bursaspor’un ancak şehir ile bütünleşerek şampiyon olabileceğini gördük. Sıkıntılarının ancak bu şekilde bitebileceğini gördük. Sıkıntılar içerisinde geldik. Çıta şuan da çok üstte. 50 senede bu kulüp hep borçla devredildi. Kasamızda haddi sayılır paramız var. 50-60 milyon Euro futbolcu değeri var. İnşallah bundan sonra daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Yönetim olarak ben ve arkadaşlarım Bursaspor’un dışında kalsak bile ne zaman isterlerse yanlarında olacağımızı söylemek istiyorum. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
 
bursasporkorustanyonetimi-sozcu-resim-061.jpg
 
ERKAN KÖRÜSTAN: “YAKALANAN İVMEYİ
KALICI HALE GETİRMEK İLK HEDEFİMİZ”
Yeşil-beyazlı kulübün yeni başkan Erkan Körüstan da, “Başkanımız Yazıcı’yı rahmetle anıyorum. Keşke yanımızda olsaydı, ona da teşekkür etseydik. Tarihi bir kongre oldu. Bursaspor’a yakışır bir kongre oldu. Kaybedenin kazananı tebrik etmesi çok güzel bir örnek oldu. Bursa’da bütünlüğün sağlanması lazım. Bursaspor’da yakalanan bir ivme var. Bu ivmeyi kalıcı hale getirmemiz ilk hedefimiz olacak. Yönetim anlayışımız eski gibi değil. Profesyonel arkadaşlarımız ile yürüteceğiz. Basın sözcüsü ve asbaşkan olmayacak. Basın toplantılarını profesyonel arkadaşlar yapacak” diye konuştu.
 
“KARAMAN İLE GÖRÜŞECEĞİZ”
 
Teknik Direktör Hikmet Karaman ile devam edip edilmeyeceğinin sorulması üzerine ise Körüstan, “Yönetim kurulu toplantımız bittikten sonra hocamızla görüşeceğiz. Bursaspor’un her zaman B planı vardır. Burada ilk hak Hikmet Karaman’ın. Takımı Avrupa’ya taşıdı. Hocamız ile hedeflerimizin uyuşacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler