Bursaspor'dan müthiş geri dönüş

Bursaspor'dan müthiş geri dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantepspor evinde Bursaspor'u ağırladı. Sahadan Bursaspor 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sabah saatlerinden itibaren kentte etkili olan yoğun sis nedeniyle karşılaşmanın iptal edilmesi gündeme geldi. Statta incelemede bulunan hakem heyeti, maçın oynanmasına karar verdi.

13. dakikada Santana'nın pasıyla ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Belluschi bekletmeden vurdu. Kaleci Karcemarskas'ın tek eliyle çıkardığı topu savunma taca gönderdi. 16. dakikada Muhammet Demir'in pasıyla buluşan Mustafa Durak, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı.

26. dakikada konuk ekip, gole çok yaklaştı. Belluschi'nin derinlemesine pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Volkan Şen, ceza alanı içine girdiği anda sol çaprazdan sert bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi. Üst direkten oyun alanına dönen topu savunma taca gönderdi. 34. dakikada konta atakta Gaziantepspor ceza alanına sokulan Volkan Şen, girdiği ikili mücadelede başarısız oldu. Volkan'ın kaleyi cepheden gören takım arkadaşı Santana'ya pas vermemesi taraftarlarca uzun sürek protesto edildi. 37. dakikada ise Gaziantepspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Kontraatakta ceza alanına giren Emre Nefiz, rakip oyuncuları geçtikten sonra kaleci Harun Tekin'i de geçti. Emre'nin sağ çaprazdan şutunu savunma uzaklaştırdı.41. dakikada Gaziantepspor Muhammet Demir ile öne geçti. Elyasa'nın gönderdiği top, Bursaspor ceza alanında karambolde kaldı. Topu önünde bulan Muhammet Demir, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. 

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Gaziantepspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 

2. yarıda ise sahada bambaşka bir Bursaspor vardı. Rakip kaledeki ataklarını iyice yoğunlaştıran yeşil beyazlılar, 77. dakikada eşitliği golcüsü Fernandao'yla yakaladı. Golden sonra da ataklarını kesmeyen Bursaspor, 81. dakikada Belluschi'nin müthiş frikik golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. 

Maçta başka gol olmayınca Bursaspor Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bursaspor bu galibiyetle puanını 23'e yükseltirken, Gaziantepspor 18 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler