Bursaspordan tek farklı galibiyet: 2-1 - İZLE

Bursaspor'dan tek farklı galibiyet: 2-1 - İZLE

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi’nde zayıf rakibi karşısında ikinci yarıda gelen gollerle güldü...

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçında Bursaspor kendi sahasında Belarus temsilcisi FC Gomel’i ağırladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldururken maçın 16. dakikasına kadar siyah tişört ile tutuklamaları ve cezayı protesto ettiler.

VOLKAN ŞEN KAPTAN ÇIKTI

Hafta içi Bursaspor ile görüşmelerine olumlu cevap vererek takımıyla sözleşme uzatan Volkan Şen’e Ertuğrul Sağlam jest yaparak genç oyuncuyu sahaya kaptan olarak çıkardı. Bursaspor’da UEFA kadrosuna alınan 17 yaşındaki Okan Deniz de yedek olarak sahaya çıktı.

VALİYE PROTESTO

Maça siyah tişörtler ile gelen Bursasporlu taraftarlar 16. dakikaya kadar Beşiktaş maçının ardından yaşanan gelişmelere slogan ve pankartlar ile tepki gösterdi. Bursasporlu taraftarlar Bursa Valisi Şahabettin Harput’u ise bir süre protesto etti. Bursasporlu taraftarların maçtan önce açtığı dev, ’Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya rab ne güneşler batıyor’ ve ’Atkı tutan ellere şimdi vurdular kelepçe’ yazılı pankartlar dikkat çekti.

YENİ TRANSFERLER TARAFTARA HAYRAN KALDI

Tezahüratlar ile sahaya çıkan Bursasporlu futbolcular taraftarı alkışladı. Yeşil-beyazlı takımın yeni transferleri Scott Carson ve Alfred N’Diaye taraftara hayran kaldı. Bursasporlu taraftarlarda iki futbolcuyu tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı.
 
-MAÇTAN DAKİKALAR-

Geçtiğimiz sezonu 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan Yeşil-beyazlılar 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Bursa Atatürk Stadı'nda Belarus temsilcisi Gomel'i konuk etti.

İlk yarıda rakip kaleyi adeta ablukaya alan temsilcimiz birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve dakikalar 41'i gösterdiğinde bir duran top organizasyonunda Kuzmenok'un attığı kafa golüyle soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İkinci yarıda da oyunun hakimiyetini elinde tutan Bursaspor, 51. dakikada Serdar Aziz'in kafa vuruşuyla skorda dengeyi sağladı. 71. dakikada ise sahneye İbrahim Kaş çıkarak yeşil-beyazlıları öne geçiren ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Bu mücadelenin rövanşı ise 4 Ağustos Perşembe günü Belarus'ta oynanacak

BURSASPOR-GOMEL

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Alain Bieri, Francesco Buragina, Christoph Erhard (İsviçre)

BURSASPOR: Carson, İbrahim Kaş, Stepanov, Serdar Aziz, Vederson
Krita, N'Diaye, Ozan, Volkan, Sercan, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOMEL:Bushma, Kashevski, Stepanov, Kontsevoi, Matveychik, Hordya, Kozeka, Evseenko, Stasevich, Zuev, Levitski
TEKNİK DİREKTÖR: Oleg Kubare

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler