Büyükhacıbey Köyü Derneği genel kurul yaptı

Büyükhacıbey Köyü Derneği genel kurul yaptı

Dernek Başkanı Zühtü Tepe güven tazeledi.

Çankırı ili Eldivan ilçesi Büyükhacıbey Köyü olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonunda büyük bir coşkuyla yapıldı. Dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurula ilginin oldukça yoğun olduğu gözlemlendi.

Genel kurul açılış konuşmasında üyelere hitap eden Büyükhacıbey Köyü Dernek Başkanı Zühtü Tepe 2012 yılı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında genel kurula bilgi verdi. Köydeki birlik ve beraberlikten son derece memnun olduğunu ifade eden Zühtü Tepe önümüzdeki yılda görev verilmesi halinde diğer sorunların çözümüne yönelik projeleri olduğunu ifade etti.
 
2013 yılı için en büyük hedefin Köy Konağı projesini gerçekleştirmek olduğunu ifade eden dernek başkanı Zühtü Tepe “Biz bu çalışmaları yaparken tüm üyelerimizin de desteğiyle yapmak istiyoruz. Bu zaman kadar çalışmalarımızda emeği geçen başta dernek yönetimindeki arkadaşlarımız olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Genel kurulda geçtiğimiz dönemle ilgili olarak söz alan üyeler yapılan çalışmalar için dernek yönetimine teşekkür ettiler. Gerçekleştirilen seçimler sonrasında Zühtü Tepe ve listesi oybirliği ile yönetime tekrar seçildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler