Büyüksün Galatasaray - İZLE

Büyüksün Galatasaray - İZLE

Galatasaray TT Arane'da tarih yazdı...

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Galatasaray, Manchester United'ı 1-0 yenip puanını 7 yaptı. Gol 53'te 'Kral' Burak Yılmaz'dan geldi. Böylece H Grubu'nda Braga’nın 2. tur şansı tükendi. G.Saray, son maçta kaybetse bile, Cluj’un da deplasmanda Manchester’a yenilmesi halinde tur atlayacak. Temsilcimiz Avrupa Ligi'ne katılmayı garantiledi.

Burak'ın golünü izlemek için - TIKLA

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'i Burak Yılmaz'ın attığı kafa golü ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.
 
Sarı kırmızılıların golünü 54. dakikada Burak Yılmaz kaydederken Manchester United'ın ilk yarıda bir topu direkten dönmüştü. Galatasaray'da Hamit Altıntop'un 78. dakikadaki füzesi de üst direğe takıldı.
 
BURAK'IN 5. GOLÜ
Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince mücadele 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Öte yandan temsilcimizin golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Devler Ligi'ndeki gol sayısını 5'e yükseltti.
 
CLUJ 3-1 YENDİ
Gruptaki bir diğer karşılaşmada ise CFR Cluj sahasında Braga'yı 3-1 mağlup etti.
 
ASLAN 2. SIRADA
Galatasaray bu galibiyetle puanını 7 yaparken grupta ikinci sıradaki yerini korudu. Sarı kırmızılılar gruptaki son maçını hiçbir iddiası kalmayan Sporting Braga ile 5 Aralık tarihinde deplasmanda yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler