Çağatay Ulusoy kim vurduya gitti!

"Çağatay Ulusoy kim vurduya gitti!"

Üzerindeki kürkle dikkatleri çeken Bülent Ersoy, uyuşturucu gözaltılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son günlerde kürk giydikleri için hayvan severlerin hedefi olan ünlüler kervanına Bülent Ersoy’da katılacak gibi. Önceki gün Nişantaşı’nda Aspendos Mücevher mağazasında yeni takılar alan Bülent Ersoy, giydiği kürküyle dikkat çekti. 250 bin tl değerindeki kürküyle Bülent Ersoy, son günlerde kürk giyen ünlülere adeta savaş açan hayvan severlere de göndermelerde bulunarak; “Allahü teala yarattıklarının içerisinde en çok insanoğlunu seviyor, hayvanları insanoğlu’na faydası olsun etinden, sütünden, gücünden, tüyünden, derisinden istifa etsinler diye yaratmış. Ben bunu giyiyorum diye hayvan sevmiyor değilim, son derece seviyorum ve benimde iki tane köpeğim vardı. Onlar bir parça ekmeğe ve suya karşılık hiç beklentisiz sevgilerini veriyorlar.

BİR TEK BENDE VAR
 
Gözlerinizin içine bakıyorlardı, haliyle çok severim hayvanları. Ama bunu da giymekten kendimi alıkoyamıyorum, bu benim hayvan sevmediğim anlamına asla ve asla gelmez. Yalan da söyleyemem, bu giydiğim evet gerçek kürk Çinçilla kürkü ve hatta Türkiye’de bir tek bende var” dedi.
 
Geçtiğimiz hafta bir mekan çıkışı yaptığı açıklamalarıyla hayvan severlere çatan Hülya Avşar’a destek veren Bülent Ersoy, Hülya Hanım haklı bence de, bu kadar abartmanın anlamı yok. Bence göstermiş olduğu o tepkisiyle doğru söyledi. Şimdi Hülya Hanım kürk giydiği için ya da onu söylediği için hayvan sevmiyor anlamına mı geliyor, olur mu öyle bir şey. Bir kere şefkat dolu bir insandır, bakmayın siz onun müdire hanım gibi hallerine, çok sevgi ve şefkatli bir insandır. Her ne kadar kızla konuşmasam da tanıdığım kadarıyla tabiatı budur, ama rahmetli annesi çok iyi arkadaşımdı” dedi.
 
O ÇOCUK KİM VURDUYA GİTTİ
 
Geçtiğimiz hafta İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ünlülerin sorulması üzerine Bülent Ersoy; “Ben uyuşturucuya kesinlikle karşıyım, bakın ben 8 sene yasaklı kaldım ama hiç öyle şeylere temessül etmedim. Ne oluyor ki, bunlar beni neden arındıracak? 3 saat eğer sizi uyuşturuyor, hayatla bağınızı kesiyorsa; 3 saat 1 dakika sonra yine aslınıza rücu ediyorsunuz. Ne gerek var bu tarz şeyleri kullanmaya” dedi. Gazetecilerin Çağatay Ulusoy’un da gözaltına alınanlar arasında olduğunu ve bunun hakkında düşüncelerini sorması üzerine Bülent Ersoy; “Ben bilmiyorum kendisini, o kapıcılı filmde oynayan çocuğu kastediyorsunuz galiba ama gördüğüm kadarıyla temiz bir çocuk, çok efendi bir çocuk, kim vurduya gitti gibi geliyor bana, o çocuk o işleri becerebilecek bir çocuk değil bence. Ortamlar da insanları sürüklemiş olabilir, yapmaz artık. Temiz bir çocuk, yani suratından belli” dedi. Genç ünlülere ne tavsiyede bulunmak istersiniz sorusuna ise Ersoy; “Gerek yok böyle şeylere, eğer bir ızdırapları varsa o tip şeyler onlardan arındırmaz. Gelip geçici işler bunlar ve hiç temessül etmesinler. O kapıcılardaki çocuğa gelince (Çağatay Ulusoy) çok temiz bir çocuk, o kim vurduya gitti o. Ben açık çek veririm, kefil olurum o çocuk için. O yapamaz öyle bir şey, o kim vurduya gitti. İnsanın yüzü kalbinin aynasıdır, o çocuk temiz bir çocuk” dedi.
 
SÖZCÜ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler