Çakma İmparatora (!) sorularımız

"Çakma İmparator"a (!) sorularımız

Çankırıspor'un hocalığına getirilen Hakan Yılmaz ile ilgili olarak hazırladığımız sorular yanıt bekliyor.

2011-2012 futbol sezonu için Çankırıspor'un hocalığına getirilen Hakan Yılmaz ile ilgili olarak daha önce duyurusunu yaptığımız "Gölge Adam, Çakma İmparatoru kaleme alıyor" başlıklı anonsumuz kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Yaptığımız duyurudan sonra Sözcü18 yazı ailesi olarak gündemdeki seçim haberlerini takip amacıyla gerçekleştirdiğimiz "Seçim Kervanı" çalışmalarımız bu haberi sizlere ulaştırma zamanımızın da sarkmasına sebebiyet verdi. Bununla birlikte yaşanan zaman dilimi içerisinde gerek Kulüp Başkanı Sevda Karaali gerekse Hakan Yılmaz ile karşılıklı ve telefon görüşmelerimiz gerçekleşti.

Sonuç itibariyle "Gölge Adam" (!) tabirinin yanlış anlaşılmalara meydan vermemesi; Bunun ötesinde Hakan Yılmaz ile ilgili olarak ortaya atılacak iddiaların muhatap bulmasını gözönüne alarak, tarafımıza ulaşan bilgi ve belgeleri belirli bir incelemeden geçirdikten sonra sizlere Sözcü18 imzası ile sunmayı kararlaştırdık..

Ve Hakan Yılmaz, nam-ı diğer "çakma imparator" ile ilgili olarak cevaplandırılmasını istediğimiz soruları ardı ardına sıralayalım.

İŞTE SORULARIMIZ:

1) Sürekli hocalara seminer veren biri ve A diplomasına sahip olduğunuzu söylemenize rağmen neden Atilla Gerin’in altında birinci hoca gibi çalıştınız? Sözde birinci hoca gibi çalıştığınız dönemde ehliyet seviyenizin yetersiz olduğunu yönetimden kaç kişi biliyordu?

2) Eğer doğru ise yurt dışında aldığınız eğitiminizi fotoğraf ve belgelerle ispatlar mısınız? Bununla birlikte UEFA’da 21 bin TL maaşla çalıştığınızı ifade eden siz; SSK priminiz ödenmeyince Anadolu Gösteri Merkezinde kavga çıkardınız mı?

3) 2009-2010 sezonunun ilk yarısının sancılı bitiminden sonra takım içinde kadro dışı bırakılan 4 futbolcunun dışındakilerle anlaşma sağlanırken, bir çok şahidin önünde futbolcuları kışkırtarak (bu arada oyunculardan dayak yemekten zar zor kurtarılarak) tüm oyuncuların tesisleri terk etmesindeki rolünüz nedir? Bu kışkırtmanın altında yatan amacınız nedir?

4) 2010*2011 sezonunda Adıyaman deplasmanında maç sonunda oyuncularla kavga ettiniz mi? Soyunma odasından oyuncular tarafından kovuldunuz mu? Soyunma odasından Hikmet Çapanoğlu tarafından çıkarılmasaydınız oyuncular tarafından dayak yiyecek miydiniz?

5) Kulüp Başkanına uluorta olur olmaz zamanlarda bağırdığınız ve ağzınıza geleni söylediğiniz oldu mu? Telefonunuzdan Kulüp Başkanına çektiğiniz mesaj dökümlerini kamuoyuna açıklama şansınız var mı? Çektiğiniz bu mesajlar hangi oranda hakaret içermekte?

6) Kulüp Başkanının Trabzon seyahatlerinde bulunma anlarında görev ve sıfatınız ne idi? Bu seyahatlerde kimlerle ne tür ilişkilere girdiniz? Bu seyahatlerinizde kurduğunuz ilişkiler ile Çankırıspor’un Karadeniz takımları ile oynadığı ve maç sonuçları arasında bir bağlantı var mı?

7) 2010-2011 sezonunu ilk yarısındaki başarısız performansınızın ardından Kulüp Başkanını “ben gidersem getirdiğim oyuncular da gider” diye tehdit ettiniz mi? Sözleşmeniz bu yüzden mi feshedilmedi?

8) Takımı kendinize yakın olduğunuz belediyelere satmakta aracı olabileceğinizi Kulüp Başkanına teklif ettiniz mi? Takımdan kopmamanızın ve bunca olumsuz yaşanan olaylara rağmen hala ısrarla takımda görev yapmaya çalışmanızın arkasında bu planı hayata geçirmek mi yatıyor?

9) Futbol Federasyonunda görevli üst düzey bir yöneticiden “yanlış işler yaptığınıza” dair mesajlar aldınız mı? Yoksa bu da benzer birçok olay gibi yalan mı?

10) Ankara - Çankırı karayolunda kendi hatanızdan kaynaklanan ve yaşanan kaza sonrası özel aracınızı kulüp yönetimine kaç bin tl'ye verdiniz ve kulüp yönetiminden kaç bin tl değerinde yeni bir araç alıyorsunuz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler