Çakmanın ve Başkanın inadı Çankırılıyı geriyor

Çakma'nın ve Başkan'ın inadı Çankırılı'yı geriyor

Çankırıspor olumsuz istikrarını kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ünyespor karşılamasında da sürdürdü.

Ligin son sırasında yer alan Çankırıspor hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Ünyespor ile berabere kalarak büyük bir avantaj kaybetti. Oynadığı 6 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 yenilgi  alan Çankırıspor aldığı sonuçla puanını 4’e çıkarttı.

Silik bir futbol oynamanın ötesinde maç süresince tek  bir gol pozisyonu bulamayan Çankırıspor, sahadaki bu futboluyla tribünlerdeki taraftarını adeta çılgına çevirdi.

Maçı tribünden izleyen cezalı “Çakma” teknik direktör Hakan Yılmaz’a dönük “Çakma istifa” tezahüratı kendisini öylesine gösterdi ki, Hakan Yılmaz maçı izlemekten  çok, seyirciye tepki göstermekle meşgul oldu.

Tribünlerdeki gerginlikten maç bitiminde stadı terk etmekte zorlanan  Hakan Yılmaz’a Kulüp Başkanı Sevda Karaali sahip çıkarak gerginliğin daha fazla büyümesine engel oldu.

Pazar günü Atatürk Statı’nda Ünyespor ile karşılaşan Çankırıspor rakibine göre daha etkili olmasına rağmen gol yollarında etkili olamayınca kendi evinde 1 puana razı oldu.

Stat: Çankırı Atatürk Stadı

Hakemler: Ali Zağlı ***, Önder Mandaş ***, Ahmet Yakarca ***

ÇANKIRISPOR: Gökhan  **, Önder Tezcan **, Önder Yılmaz *, Onur * (Dk. 78 Volkan *), Mevlüt * (Dk. 46 Cüneyt *), İlker **, Yahya **, Cevat **, Hüsamettin ****, Ozan *, Can *

ÜNYESPOR: Şenol **, Kemal **, Serhat **, Taner * (Dk. 78 Uğur *), İbrahim *, Muzaffer **, Uğur **, Emin ** (Dk. 65 Fatih), Seydihan * (Dk. 86 Aykut), Aytaç *, Emrullah **

Sarı kartlar: Dk. 12 Mevlüt, Dk. 51 Cevat, Dk. 58 Önder, Dk.75 İlker ve Can (Çankırıspor), Dk. Emrullah, Dk. 75 Aytaç ve Dk. 82 Serhat (Ünyespor

MAÇ SONRASI YAŞANAN OLAYLAR

Maçın son düdüğünden sonra artan taraftar tepkisi, stadın dışına taşınca olaylara polis müdahale etti. Maçta Çankırıspor’lu İlker’in kendilerine küfür ettiğini iddia eden bir grup taraftar, soyunma odasına girmek istedi. Polis engeline takılan taraftarlar, “Yönetim istifa” sloganları atarak cadde boyu yürüdü.

BAŞKAN KARAALİ: İSTİFA OLMAYACAK

Turhan Şen, Ünyespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, sahada güzel bir oyun çıkarmalarına rağmen bu güzel oyunu golle sonuçlandıramadıklarını belirterek, ''Hava şartlarının olumsuzluğu bizi olumsuz etkiledi. Rakipte 1 puan için Çankırı'ya geldiğini göstererek kapandı'' diye konuştu.

Rakip takım üzerine sağdan soldan kullandıkları toplarla baskı kurmaya çalıştıklarını dile getiren Şen, ''Muhakkak 3 puan almamız gereken maçta berabere kaldık. Burada güzel şeyler oluyor. Bu güzel şeyleri önümüzdeki günlerde Çankırılılar da görecek'' dedi.

''Takımda istifa olmayacak''
Toplantıya katılan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, maçın ardından taraftarın istifa diye bağırdığını hatırlatarak, ''Takımda istifa olmayacak, aynı ekiple yolumuza devam edeceğiz. Çankırılılar haklı olarak galibiyet istiyor. Haklılar. Biraz sabretmeleri gerekiyor. Başarı da arkasından gelecektir'' dedi.

Maç sonunda Çankırıspor’lu futbolcuları taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde tesislerine döndü.

Grupta oynanan diğer maçların sonuçları:
Adana Demirspor: 1 - Kırklarelispor: 1
Adıyamanspor: 0 - Kızılcahamamspor A.Ş.: 2
Altınordu: 1 - Bandırmaspor: 3
Beypazarı Şekerspor: 2 - Fethiyespor: 2
Denizli Bld.: 2 - 1461 Trabzonspor: 1
Körfezspor: 2 - Eyüpspor: 0
Sarıyer: 2 - Alanyaspor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler