Çakmaya tribün cezası

Çakma'ya "tribün" cezası

PFDK, Hakan Yılmaz'a 1 maç, kulübe 2 bin tl para cezası verdi. Yılmaz, Ünyespor maçında tribünde.

PFDK, son aldığı kararla; Çankırıspor Kulübünün, 09.10.2011 tarihinde oynanan Kızılcahamamspor A.Ş. - Çankırıspor  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, Çankırıspor Kulübü antrenörü (!) Hakan Yılmaz'ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

YILMAZ: ÜÇ PUAN İSTİYORUZ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, ''Ünyespor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz'' dedi...

Yılmaz, yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları kötü sonuçları unutarak, pazar günü sahalarında karşılaşacakları Ünyespor mücadelesine çok iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Önemli haftalara girdiklerini ve puan kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını belirten Hakan Yılmaz, ''Puanlar kazanmak için önümüzde çok hafta var. Ünyespor maçını, puan kazanacağımız haftaların başlangıcı olarak görüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, yaşadığımız moral bozukluğunu da üzerimizden atarak bu maçın hazırlıklarını tamamladık. Bu maçı kazanarak, yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler