Çalışıyor mu, çalışmıyor mu!

Çalışıyor mu, çalışmıyor mu!

Günlerdir kamuoyunda tartışılan konu, Sözcü18 yazarı İsmail Yılmaz'ın Yıldıztepe'deki izlenimleri ile netlik kazandı.

Hafta başından bu yana süren tartışmalara son noktayı Sözcü18'in değerli kalemi İsmail Yılmaz tarafından konuldu.

Yazarımız İsmail Yılmaz, çarşamba günü gerçekleştirdiği Ilgaz - Yıldıztepe izlenimlerini Sözcü18 okurları için kaleme aldı. Yılmaz'ın izlenimlerinde Yıldıztepe'deki telesiyejin son durumu da net olarak ortaya çıktı.

İsmail Yılmaz'ın kaleme aldığı yazıyı
okumak istiyorsanız
Kadınçayırı - Yıldıztepe - TIKLA

Ne yazık ki hizmete girmesi ile birlikte Çankırı kamuoyunda hayli olumlu tepkiler alan telesiyej, yaklaşık bir haftadır çalışmıyordu ve elde edilen bilgiler ışığında bu hafta sonu da çalışmayacaktı.

Yıldıztepe'den son fotoğraflar için - TIKLA

TANITIMDA ACELE Mİ EDİLDİ

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Başkent Ankara'da yaklaşık 170 bilboard'da tanıtımı yapılan Ilgaz - Yıldıztepe ile ilgili kamuoyunda esen olumlu rüzgar, telesiyejin henüz hazır olmaması nedeniyle adeta fiyasko ile sonuçlandı.

ilgaz-kadincayiri-yildiztepe-tabela-resim-03.jpg

Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre reklam tanıtımı için 36 bin tl + kdv ödenmesine karşın, Kastamonu yolundan Yıldıztepe'ye ayrılan yol ağzına vatandaşı tatmin edici bir tabela konulmaması, bununla birlikte kayak merkezinin olduğu bölgeye giden yolun da bazı sıkıntıları beraberinde getirmesi, atılan taşın yerini bulmaması için önemli bir etken oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler