Çanakkale'de koca vahşeti

Çanakkale'de koca vahşeti

Çanakkale'de, 2 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Barbaros Mahallesi Yeni Kordon'da bulunan dedesi ve anneannesinin evinde bir süredir kalan 2 çocuk annesi Şefika Söylemez (21), boşanma aşamasında olduğu eşi Yusuf Söylemez (36) ile akşam saatlerinde evin önünde buluştu.

Yusuf Söylemez, eşi Şefika Söylemez'i ikna edip barışmak için evin önünde bir süre konuşmaya başladı. Yusuf Söylemez, barışmaya ikna edemediği eşini çocuklarının gözü önünde yanındaki ruhsatsız silahla 2 el göğsüne ateş ederek ağır şekilde yaraladı. Çevredeki vatandaşlar silah sesleri üzerine olay yerinde toplandı. Haber verilmesinin ardından olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı, yaralı kadını Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Şefika Söylemez hayatını kaybetti.

ZANLI YAKALANDI
Olaydan sonra hastaneye akın eden Söylemez'in yakınları gözyaşlarını tutamadı. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda cinayet zanlısı Yusuf Söylemez'i kısa süre sonra olayda kullandığı silahı ile birlikte yakaladı.

KORUMA KALKTI HEMEN ÖLDÜRDÜ
Öte yandan; Yusuf Söylemez tarafından göğsüne iki el ateş edilerek öldürüldüğü iddia edilen Şefika Söylemez’in boşanma aşamasında olduğu ve kendisini rahatsız etmemesi için eşi hakkında savcılıkça uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Zanlı Söylemez ise 6 Temmuz 2014 günü uzaklaştırma kararı sona erince, eşinin kaldığı, dedesinin Yeni Kordon mevkisindeki evine gitti. Bahçede kendisiyle konuşup barışmak istediği eşini ikna etmeyi başaramayınca, belindeki ruhsatsız tabancayı çekerek ateş etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler