Canbazdan bağış müjdesi!

Canbaz'dan 'bağış' müjdesi!

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, dün Meclis'te yaşanılanlardan sonra, alacağı parayı Sosyal Dayanışma Vakfı'na bağışlayacağını açıkladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, dün meclis toplantısında yaşanılanlardan sonra 'yazılı bir açıklama' yapma gereği duydu. Canbaz "AR-GE Komisyonundan alacağım parayı Çankırı Sosyal Dayanışma Vakfı'na bağışlayacağım" dedi.
 
Tartışmaların temelinde kişisel rant ve çıkarlar olduğunu ifade eden Başkan Canbaz, AR-GE Komisyonunda yapacağı çalışmalardan dolayı hiçbir ücret ve hak ediş almayacağını, üzerine düşen ücret ve hak edişleri Çankırı Sosyal Dayanışma Vakfına bağışlayacağını açıkladı. 
 
OSMAN CANBAZ'IN 'BAĞIŞLAYACAĞIM'
DEDİĞİ AÇIKLAMADAN BİR BÖLÜM
 
"... Yaşanan olaylarda şahsımın hedefe konulma sebebinin AR-GE komisyonuna meclis tarafından verilen konu ve ödenecek ücret ile alakasının olmayıp kişilerin siyasi rant elde etme ve kendi şahsı üzerine dikkat çekme çabası olduğunu düşünüyorum. AR-GE Komisyonunda yapacağım çalışmalardan dolayı hiçbir ücret ve hak ediş almayacağımı, üzerime düşen ücret ve hak edişleri Çankırı Sosyal Dayanışma Vakfına bağışlayacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler