ÇANDEF, Çağlayana taşınıyor

ÇANDEF, Çağlayan'a taşınıyor

ÇANDEF, Başkan Vahap Yartaş'a ait Çağlayan'daki modern binanın 1. katına yerleşiyor.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Vahap Yartaş'ın başkanlık koltuğuna oturmasından sonra Aksaray'daki merkez binasını Çağlayan'a taşıyor.

9 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 16.30'da gerçekleşecek yeni federasyon merkezinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Başkan Yartaş "Yeni idare binamızın Çankırılı hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. ÇANDEF Başkanı Yartaş sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bilindiği gibi Federasyonumuzun çalışmalarını sürdürdüğü Aksaray'daki yer, ihtiyaca cevap verecek özelliklere haiz değildi. Göreve gelirken ÇANDEF delegesine vermiş olduğum sözü yerine getirmekle birlikte ÇANDEF'in hizmetlerini daha uygun şartlarda yerine getirmesi yönünde planladığımız bu proje kısmet olursa 9 Haziran Cumartesi günü hayata geçecek. Bununla birlikte göreve geldiğim günden bu yana Federasyonumuza üye olan dernek sayısında da önemli artışlar sağladık. Görevi teslim aldığımızda 64 olan üye dernek sayısı bugün itibariyle 100'e ulaşmış durumda. ÇANDEF olarak İstanbul'da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin tamamını çatımız altında bulunmaya davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler