ÇANDEF delegeleri pazar kahvaltısında biraraya geldiler

ÇANDEF delegeleri pazar kahvaltısında biraraya geldiler

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ‘na

bağlı dernekler birlikleri ve dernek başkanları ile delegeler bugün Zeytinburnu Öğretmenevinde düzenlenen tanışma ve istişare kahvaltısında bir araya geldiler.

ÇANDEF Başkanı İsmail Suaydın ile birlikte bazı yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu sabah kahvaltısına federasyon delegelerinin büyük bir bölümü katıldı. Kahvaltı ve sohbet toplantısında delegeler birbirleri ile tanışırken, federasyon yöneticilerinin aktardığı bilgileri de kendi aralarında değerlendirdiler.

Federasyon Başkanı İsmail Suaydın “Birleşme sonrası Federasyon yönetimi olarak delegelerimizle bir araya gelme arzumuzu gerçekleştirdik. Genel Kurulumuzdan sonra bir araya geldiğimiz federasyon delegelerimize, önümüzdeki dönem aktivitelerimiz ile ilgili bilgi paylaşımını gerçekleştirdik. Onların da önerilerini alarak alarak yeni projelerimize katkı sağlayacak fikir alışverişini sağladık. Oldukça verimli bir  toplantı oldu. Katılımcı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İstanbul'daki Çankırılılar'ın birlikteliğini tek çatı altında sağlamış olmanın haklı gururunu yaşayarak İstanbul'da örnek bir hemşeri grubu olmanın onurunu ve gururunu yaşamanın ve yaşatmanın gayretindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler